logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Podroby, z czym to się je? Władcy smalcu

Treść dostępna tylko dla członków, z odpowiednim planem członkowskim. Zarejestruj się lub zaloguj aby otrzymać dostęp.

Obejrzyj 60 sekund tego filmu :

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!

W odcinku dowiesz się

  • Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
  • Sposoby na obróbkę wątroby
  • Dodatki warzywne
  • Dyskusje o produktach żywnościowych

Autor



Kamila Lipowicz
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i obrzejrzyj ten film za darmo!

Kup Plan PREMIUM

9.99 zł

jednorazowo

Dodaj do koszyka

Podobne tematy

Hashimoto – dieta i diagnostyka – wykład Iwona Wierzbicka

Treść dostępna tylko dla członków, z odpowiednim planem członkowskim. Zarejestruj się lub zaloguj aby otrzymać dostęp.

WIĘCEJ >

Lektyny i gluten

Treść dostępna tylko dla członków, z odpowiednim planem członkowskim. Zarejestruj się lub zaloguj aby otrzymać dostęp.

WIĘCEJ >

Ciąża – Wapń

Treść dostępna tylko dla członków, z odpowiednim planem członkowskim. Zarejestruj się lub zaloguj aby otrzymać dostęp.

WIĘCEJ >

Ciąża – Warzywa

Treść dostępna tylko dla członków, z odpowiednim planem członkowskim. Zarejestruj się lub zaloguj aby otrzymać dostęp.

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl