Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!
Z tego materiału dowiesz się
- Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
- Sposoby na obróbkę wątroby
- Dodatki warzywne
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Autor

Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy
Autor
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy
Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!
Z tego materiału dowiesz się
- Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
- Sposoby na obróbkę wątroby
- Dodatki warzywne
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Ciąża – Cukrzyca
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Jelita – diagnostyka, dieta, suplementacja
Kurs online - 7 godzin wiedzy. Jelita to nasz najważniejszy narząd!
WIĘCEJ >Potrawy z ryb i owoców morza
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Jak schudnąć 50 kg
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >