logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Podroby, z czym to się je? Władcy smalcu

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Obejrzyj 60 sekund tego filmu :

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!

W odcinku dowiesz się

  • Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
  • Sposoby na obróbkę wątroby
  • Dodatki warzywne
  • Dyskusje o produktach żywnościowych

Autor



Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i obrzejrzyj ten film za darmo!

Kup Plan PREMIUM

9.99 zł

jednorazowo

Dodaj do koszyka

Podobne tematy

Ciąża – Napoje

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Dietoterapia w stanach zapalnych sportowców

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Kompendium wiedzy na temat stresu.

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
nie samym kurczakiem

Nie samym kurczakiem i ryżem trener żyje

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl