logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Podroby, z czym to się je? Władcy smalcu

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Obejrzyj 60 sekund tego filmu :

Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!

W odcinku dowiesz się

  • Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
  • Sposoby na obróbkę wątroby
  • Dodatki warzywne
  • Dyskusje o produktach żywnościowych

Autor



Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy

Kup Plan PREMIUM i obrzejrzyj ten film za darmo!

Kup Plan PREMIUM

9.99 zł

jednorazowo

Dodaj do koszyka

Podobne tematy

dlaczego nie mogę schudnąć

Dlaczego nie mogę schudnąć?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
dieta paleo

Dieta Paleo – co musisz wiedzieć?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Insulinooporność okiem dietetyka klinicznego

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
lektyny

Lektyny i gluten – czemu szkodzą?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl