Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!
Z tego materiału dowiesz się
- Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
- Sposoby na obróbkę wątroby
- Dodatki warzywne
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Minimalne wymagania techniczne:
- urządzenie z dostępem do Internetu
- najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
- program do odczytu plików formatu .pdf
- program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar
Autor
Paweł Jackowski
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy
Autor
Długość: 00:13:51
Trudność: Łatwy
Chcesz dowiedzieć się więcej o podrobach? Dlaczego są takie zdrowe, jak je przyrządzać, oraz dla kogo są polecane? Paweł Jackowski wraz z Iwoną Wierzbicką oraz Jakubem Jarońskim opowiadają o charakterystyce i ciekawych aspektach związanych z podrobami. Sprawdź koniecznie!
Z tego materiału dowiesz się
- Dlaczego wątróbka nazywana jest naturalną multiwitaminą
- Sposoby na obróbkę wątroby
- Dodatki warzywne
- Dyskusje o produktach żywnościowych
Tagi
Podobne tematy
Jak zdrowo pozbyć się kilogramów na wiosnę?
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Histamina i substancje „alergizujące” – KDK 19/29
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Fruktoza – cukier gorszy od cukru
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Cofnąć czas: anti-aging poprzez dietę i styl życia
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >