Ten kurs nie jest więcej dostępny, zapraszamy na nową rozszerzoną edycję Kurs Dietetyki Klinicznej 2022.
Jesteś dietetykiem, trenerem personalnym, studiujesz dietetykę? Chcesz stale podnosić swoje kwalifikacje? W takim razie ten kurs jest dla Ciebie! Kurs Dietetyka Klinicznego został stworzony na podstawie doświadczeń Iwony Wierzbickiej – zarówno tych z gabinetu, jak i tych osobistych. Bardzo trudno jest o kompleksowy kurs, który zawierałby wszystkie tematy niezbędne do pracy z pacjentem dietetycznym. Zamiast szukać poszczególnych szkoleń, skorzystaj z pełnej oferty. Teraz możesz zrobić to wygodnie w domu! Kurs to oferta dla dietetyków, lekarzy, doradców żywieniowych i trenerów personalnych pracujących z pacjentami, klientami bądź dla osób chcących w przyszłości pracować w zawodzie dietetyka lub doradcy żywieniowego. To również oferta dla tych, którzy chcą podnosić swoje kwalifikacje oraz dla pasjonatów dietetyki. Jako jedyni w Polsce oferujemy kompleksowy Kurs Dietetyka Klinicznego sygnowany prestiżowym certyfikatem Akademii Ajwen (w formie elektronicznej). Składa się z 9 modułów. Kurs prowadzą dietetycy kliniczni – w tym Iwona Wierzbicka, jak również lekarze i profesjonalny kucharz z tytułem mistrza w zawodzie. Kurs powstał jako odpowiedź na potrzeby coraz „trudniejszych” przypadków klinicznych pacjentów poradni dietetycznej.
Pamiętaj! Kurs nie uprawnia do pracy w zawodzie, jest to kurs dokształcający. Więcej na temat regulacji prawnych zawodu dietetyka znajdziesz w materiale - Aspekty prawne zawodu dietetyka.
Prawie 60 godzin wykładów!
- Dietetyka od podstaw - MODUŁ I
- Oś jelitowo-mózgowa – historia wewnętrzna - MODUŁ II
- Dietoterapia w chorobach - MODUŁ III
- Przekrój przez medycynę – od objawu do rozpoznania - MODUŁ IV
- Stres ciała czyli zaburzenia biomechaniki ciała - MODUŁ V
- Chemia w żywności – jak zdrowa żywność truje Twój organizm - MODUŁ VI
- Ogólna technologia żywności w praktyce - MODUŁ VII
- Choroby autoimmunizacyjne - MODUŁ VIII
- Hashimoto i inne choroby tarczycy - MODUŁ IX
Pobierz broszurę i sprawdź program kursu - kliknij TUTAJ.
Pliki do pobrania
Dietetyka od podstaw
Oś jelitowo-mózgowa
Dietoterapia w chorobach
Przekrój przez medycynę
Stres ciała
Chemia w żywności
Ogólna technologia żywności
Choroby autoimmunizacyjne
Hashimoto i inne choroby tarczycy
Minimalne wymagania techniczne:
- urządzenie z dostępem do Internetu
- najnowsza wersja przeglądarki internetowej z włączoną obsługą plików Cookies i Java Script
- program do odczytu plików formatu .pdf
- program umożliwiający rozpakowanie plików formatu .rar
Autor

Iwona Wierzbicka
Długość: 59:00:00
Trudność: Trudny
Autor
Długość: 59:00:00
Trudność: Trudny
Ten kurs nie jest więcej dostępny, zapraszamy na nową rozszerzoną edycję Kurs Dietetyki Klinicznej 2022.
Jesteś dietetykiem, trenerem personalnym, studiujesz dietetykę? Chcesz stale podnosić swoje kwalifikacje? W takim razie ten kurs jest dla Ciebie! Kurs Dietetyka Klinicznego został stworzony na podstawie doświadczeń Iwony Wierzbickiej – zarówno tych z gabinetu, jak i tych osobistych. Bardzo trudno jest o kompleksowy kurs, który zawierałby wszystkie tematy niezbędne do pracy z pacjentem dietetycznym. Zamiast szukać poszczególnych szkoleń, skorzystaj z pełnej oferty. Teraz możesz zrobić to wygodnie w domu! Kurs to oferta dla dietetyków, lekarzy, doradców żywieniowych i trenerów personalnych pracujących z pacjentami, klientami bądź dla osób chcących w przyszłości pracować w zawodzie dietetyka lub doradcy żywieniowego. To również oferta dla tych, którzy chcą podnosić swoje kwalifikacje oraz dla pasjonatów dietetyki. Jako jedyni w Polsce oferujemy kompleksowy Kurs Dietetyka Klinicznego sygnowany prestiżowym certyfikatem Akademii Ajwen (w formie elektronicznej). Składa się z 9 modułów. Kurs prowadzą dietetycy kliniczni – w tym Iwona Wierzbicka, jak również lekarze i profesjonalny kucharz z tytułem mistrza w zawodzie. Kurs powstał jako odpowiedź na potrzeby coraz „trudniejszych” przypadków klinicznych pacjentów poradni dietetycznej.
Pamiętaj! Kurs nie uprawnia do pracy w zawodzie, jest to kurs dokształcający. Więcej na temat regulacji prawnych zawodu dietetyka znajdziesz w materiale - Aspekty prawne zawodu dietetyka.
Prawie 60 godzin wykładów!
- Dietetyka od podstaw - MODUŁ I
- Oś jelitowo-mózgowa – historia wewnętrzna - MODUŁ II
- Dietoterapia w chorobach - MODUŁ III
- Przekrój przez medycynę – od objawu do rozpoznania - MODUŁ IV
- Stres ciała czyli zaburzenia biomechaniki ciała - MODUŁ V
- Chemia w żywności – jak zdrowa żywność truje Twój organizm - MODUŁ VI
- Ogólna technologia żywności w praktyce - MODUŁ VII
- Choroby autoimmunizacyjne - MODUŁ VIII
- Hashimoto i inne choroby tarczycy - MODUŁ IX
Pobierz broszurę i sprawdź program kursu - kliknij TUTAJ.
Pliki do pobrania
Dietetyka od podstaw
Oś jelitowo-mózgowa
Dietoterapia w chorobach
Przekrój przez medycynę
Stres ciała
Chemia w żywności
Ogólna technologia żywności
Choroby autoimmunizacyjne
Hashimoto i inne choroby tarczycy
Tagi
Podobne tematy
Mitochondria. Odżywianie na poziomie komórkowym
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Stany zapalne – KDK 11/29
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Wariacje z sosem winegret
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >Suplementy – przegląd najpopularniejszych
Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!
WIĘCEJ >