logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kurs Dietetyka Klinicznego

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

Jesteś dietetykiem, trenerem personalnym, studiujesz dietetykę? Chcesz stale podnosić swoje kwalifikacje? W takim razie ten kurs jest dla Ciebie! Kurs Dietetyka Klinicznego został stworzony na podstawie doświadczeń Iwony Wierzbickiej – zarówno tych z gabinetu, jak i tych osobistych. Bardzo trudno jest o kompleksowy kurs, który zawierałby wszystkie tematy niezbędne do pracy z pacjentem dietetycznym. Zamiast szukać poszczególnych szkoleń, skorzystaj z pełnej oferty. Teraz możesz zrobić to wygodnie w domu!

Kurs to oferta dla dietetyków, lekarzy, doradców żywieniowych i trenerów personalnych pracujących z pacjentami, klientami bądź dla osób chcących w przyszłości pracować w zawodzie dietetyka lub doradcy żywieniowego. To również oferta dla tych, którzy chcą podnosić swoje kwalifikacje oraz dla pasjonatów dietetyki.

Jako jedyni w Polsce oferujemy kompleksowy Kurs Dietetyka Klinicznego sygnowany prestiżowym certyfikatem Akademii Ajwen (w formie elektronicznej). Składa się z 9 modułów. Kurs prowadzą dietetycy kliniczni – w tym Iwona Wierzbicka, jak również lekarze i profesjonalny kucharz z tytułem mistrza w zawodzie.

Kurs powstał jako odpowiedź na potrzeby coraz „trudniejszych” przypadków klinicznych pacjentów poradni dietetycznej.

Prawie 60 godzin szkoleniowych!

  • Dietetyka od podstaw - MODUŁ I
  • Oś jelitowo-mózgowa – historia wewnętrzna - MODUŁ II
  • Dietoterapia w chorobach - MODUŁ III
  • Przekrój przez medycynę – od objawu do rozpoznania - MODUŁ IV
  • Stres ciała czyli zaburzenia biomechaniki ciała - MODUŁ V
  • Chemia w żywności – jak zdrowa żywność truje Twój organizm - MODUŁ VI
  • Ogólna technologia żywności w praktyce - MODUŁ VII
  • Choroby autoimmunizacyjne - MODUŁ VIII
  • Hashimoto i inne choroby tarczycy - MODUŁ IX

Pobierz broszurę i sprawdź program kursu - kliknij TUTAJ.

Pliki do pobrania

Dietetyka od podstaw

Oś jelitowo-mózgowa

Dietoterapia w chorobach

Przekrój przez medycynę

Stres ciała

Chemia w żywności

Ogólna technologia żywności

Choroby autoimmunizacyjne

Hashimoto i inne choroby tarczycy

Autor



Iwona Wierzbicka
Długość: 59:00:00
Trudność: Trudny

3900  2900 

jednorazowo

Dodaj do koszyka

Podobne tematy

Potrawy z mięsa

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >
siemię lniane

Siemię lniane – czy warto?

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Jak przeżyć po wizycie u dietetyka

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Kompendium wiedzy na temat stresu.

Chcesz zobaczyć więcej? Ta treść premium jest dostępna za dodatkową opłatą. Wykup dostęp i zobacz całość!

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl