
Jak pakować mięso do mrożenia? Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak to zrobić. Niby wydaje się to bardzo proste, ale warto wiedzieć, jako można to sobie ułatwić.
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor

Paweł Jackowski
Jak pakować mięso do mrożenia? Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak to zrobić. Niby wydaje się to bardzo proste, ale warto wiedzieć, jako można to sobie ułatwić.
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Wieprzowina w diecie osób aktywnych fizycznie
Wieprzowina nie jest najtłustszym mięsem. Łosoś ma więcej tłuszczów nasyconych niż kotlet schabowy. 50% tłuszczów w schabowszczaku jest takich samych jak w oliwie z oliwek?
WIĘCEJ >Jak oczyszczać mięso?
Szef kuchni Paweł Jackowski opowiada o tym, jak oczyszczać mięso ze zgrubień, tłuszczu czy ścięgien. Niby proste, a jednak nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, jakie to ważne podczas przygotowania posiłku i jak to…
WIĘCEJ >Topinambur – właściwości i przepisy
Topinambur to korzeń rośliny zwanej słonecznikiem bulwiastym. Do Europy dostał się dzięki odkryciom geograficznym, a do naszego pięknego kraju przyjechał na początku 1700 roku. W czasach prekolumbijskich uprawiali go Indianie Ameryki Północnej z plemienia Topinamboore….
WIĘCEJ >Jak kupować mięso i jego wyroby? Sprawdź, na co zwracać uwagę
Mięso powinno pochodzić z dobrych źródeł. Najlepsze jest to ze zwierząt dziko żyjących, ekologiczne, organiczne, od zwierząt pasących się na łąkach, które nie były karmione paszami GMO i antybiotykami. Jeśli jednak nie mamy dostępu do…
WIĘCEJ >