fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Figi świeże

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c675-1

Figi świeże

Przygotowanie

  • Figi myjemy, obieramy ze skóry
  • Kroimy dowolnie, np. w plastry

Uwagi

Zajrzyj do powiązanych przepisów, by zainspirować się przygotowaniem smacznych potraw z figami.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 3 świeże figi (210 g)

Potrzebny sprzęt

Nóż
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Smażone przegrzebki

Natkę pietruszki siekamy Przegrzebki płuczemy, osuszamy ręcznikiem papierowym, solimy i pieprzymy Na patelni roztapiamy masło, a następnie równomiernie rozkładamy przegrzebki Smażymy przez 2 minuty, obracamy i dalej smażymy, aż będą miękkie, ale zwarte Ściągamy z…

WIĘCEJ >

Sałatka grecka

Myjemy ogórka i pomidory Ogórka obieramy ze skórki Kroimy warzywa i kruszymy fetę Wrzucamy składniki do miski, dodajemy łyżeczkę oliwy i doprawiamy sałatkę solą, pieprzem i oregano

WIĘCEJ >

Grasica smażona na maśle ze szparagami

Grasica: Przygotowujemy garnek, do którego wlewamy wodę i doprowadzamy do wrzenia Przygotowujemy miskę z zimną wodą Wrzucamy grasicę do wrzątku Mieszamy i na bardzo małym ogniu gotujemy 2 min Przekładamy sparzoną grasicę do miski z…

WIĘCEJ >

Mini chałwy sezamowo – słonecznikowe

Wszystkie składniki wrzucamy do naczynia w którym będziemy blendować Miksujemy na jednolitą masę (około 5 min) Nakładamy do foremek i wkładamy do lodówki na kilka godzin W lodówce wytrzyma kilka dni

WIĘCEJ >