fbpx
logo
Szukaj
open close

Jabłka z malinami i malinowym miodem

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cac1280ab-8040-4cda-bfa8-9766f005b4a9-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Jabłka z malinami i malinowym miodem

Przygotowanie

  • Jabłko kładziemy na desce i odcinamy górę z ogonkiem (tak z 1 cm grubości)
  • Łyżeczką do wydrążania owoców lub zwykłą łyżeczką wydrążamy gniazdo nasienne
  • W wydrążony otwór wkładamy maliny
  • Na górę dajemy miód
  • Przykrywamy odciętym kawałkiem jabłka
  • Wkładamy do nagrzanego piekarnika 200 st. C na 20 min

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam przepis na jabłka zapiekane z cynamonem.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jabłko (180 g)
  • Malina (50 g)
  • Miód malinowy (15 g)

Potrzebny sprzęt

Nóż, Piekarnik

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Jabłka zapiekane z cynamonem

Jabłka obieramy ze skórki, wykrawamy gniazda nasienne i kroimy na plastry o grubości 0,5 cm Umieszczamy w naczyniu żaroodpornym warstwami (…)

WIĘCEJ >