Koktajl z owoców tropikalnych z dodatkiem wątróbki
					Koktajl z owoców tropikalnych z dodatkiem wątróbki
Przygotowanie
- Pomarańczę obieramy i dzielimy na kawałki i wrzucamy do blendera kielichowego
 - Banana obieramy i dorzucamy do blendera
 - Dodajemy wątrobę
 - Dolewamy wodę kokosową
 - Miksujemy 15 sekund
 
Rady dietetyka
Wątróbka jest bardzo odżywcza. Przeczytaj na ten temat więcej w Poradniku dietetycznym. Szukaj artykułu pt. „Wątróbka to multiwitamina”.
Autor
Lista składników
- Woda kokosowa (200 ml)
 - Pomarańcza (120 g)
 - Banan (60 g)
 - Cielęcina wątroba (25 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.











					
					
