Kompot porzeczkowy
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c34180cf3-97e7-4568-8b62-1719d977b88a GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c34180cf3-97e7-4568-8b62-1719d977b88a](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c34180cf3-97e7-4568-8b62-1719d977b88a.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c34180cf3-97e7-4568-8b62-1719d977b88a GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c34180cf3-97e7-4568-8b62-1719d977b88a](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c34180cf3-97e7-4568-8b62-1719d977b88a.jpg)
Kompot porzeczkowy
Przygotowanie
- Owoce wrzucamy do garnka, zalewamy wodą i doprowadzamy do wrzenia
- Następnie zmniejszamy ogień i gotujemy przez ok. 4-5 minut
- Kompot dosładzamy do smaku i odkładamy do ostygnięcia
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Woda (2000 ml)
- Porzeczka czarna (500 g)
- Porzeczka czerwona (500 g)
- Cukier trzcinowy (50 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.