fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kremowy, cynamonowy koktajl

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c330abfa9-43ac-4664-990c-5e133962ba26
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Kremowy, cynamonowy koktajl

Przygotowanie

  • W blenderze kielichowym umieszczamy mleko kokosowe, miód, cynamon i wanilię
  • Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji
  • Przelewamy do dwóch szklanek
  • Podajemy od razu

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia koktajli.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Mleko kokosowe (460 ml)
  • Miód lipowy (12 g)
  • Cynamon mielony (4 g)
  • Wanilia ekstrakt (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Warzywna misa Buddy

Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni Kalafior dzielimy na różyczki i polewamy roztopionym olejem kokosowym Doprawiamy solą, czosnkiem, kurkumą i mieszamy Batata możemy umyć i piec w skórce lub obrać i pokroić na mniejsze kawałki Batata…

WIĘCEJ >

Flaki wołowe

Marchew, pietruszkę i seler obieramy Warzywa kroimy w słupki/zapałki lub kostkę Por przekrawamy i płuczemy każdą warstwę, żeby nie było piasku, kroimy w półksiężyce Cebulę obieramy i kroimy w kostkę W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy…

WIĘCEJ >

Krem szparagowy (na wywarze kostnym)

Szparagi obrać Obrane szparagi pokroić w małe kawałki (2 – 3 cm) Łupiny/obierki wrzucić do garnka, zalać bulionem, gotować 15 min Wyjąć łupiny szumówką i wyrzucić Wrzucić pokrojone szparagi Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę…

WIĘCEJ >

Gorąca czekolada bez cukru

Mleko razem z wodą podgrzewamy w garnuszku. Do mleka dodajemy pastę kokosową i kakao. Podgrzewamy do całkowitego rozpuszczenia masła. Przelewamy do filiżanki.

WIĘCEJ >