Kurkuma latte
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbad6f6d5-4273-4783-8aa0-5987c52b71e0-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbad6f6d5-4273-4783-8aa0-5987c52b71e0-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbad6f6d5-4273-4783-8aa0-5987c52b71e0-1.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbad6f6d5-4273-4783-8aa0-5987c52b71e0-1 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbad6f6d5-4273-4783-8aa0-5987c52b71e0-1](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cbad6f6d5-4273-4783-8aa0-5987c52b71e0-1.jpg)
Kurkuma latte
Przygotowanie
- Wszystkie składniki wrzucamy do wysokoobrotowego blendera i blendujemy na najwyższych obrotach przez minutę.
- Podgrzewamy napój w rondelku przez około 8 minut i przelewamy do kubka.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Woda (125 ml)
- Mleko kokosowe (115 ml)
- Olej kokosowy nierafinowany (12 g)
- Daktyl (5 g)
- Cynamon mielony (2 g)
- Kurkuma (świeża) (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.