logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Mini chałwy sezamowo – słonecznikowe

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-85

Mini chałwy sezamowo – słonecznikowe

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki wrzucamy do naczynia w którym będziemy blendować
  • Miksujemy na jednolitą masę (około 5 min)
  • Nakładamy do foremek i wkładamy do lodówki na kilka godzin
  • W lodówce wytrzyma kilka dni

Uwagi

Jeśli chcemy mieć „na szybko” to wkładamy foremki na 20 min do zamrażarki

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 4
Trudność: Średni

Lista składników

  • 100 g sezamu
  • 100 g słonecznika
  • 2 łyżki miodu 

Potrzebny sprzęt

Blender, Foremka na muffiny, Lodówka
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Gruszka w surowym boczku na pieczonym batacie

Włączamy piekarnik na 180 stopni Bataty myjemy, kładziemy na blaszce i wstawiamy na 30-40 min do piekarnika Patyczkiem od szaszłyka (…)

WIĘCEJ >

Mini serniczki z nerkowców na kokosowym spodzie z czekoladą

Spód: Daktyle zalewamy wrzątkiem Odstawiamy na 10 min Miksujemy blenderem Mieszamy z wiórkami i tłuszczem Powinna nam wyjść taka klejąca (…)

WIĘCEJ >

Zupa marchewkowa (na wywarze kostnym)

Cebulę obieramy i kroimy w kostkę Marchew obieramy kroimy w plasterki W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę, zasmażamy 2 min (…)

WIĘCEJ >

Spaghetti bolognese z dziczyzny na makaronie z cukinii

Sos boloński Marchew i pietruszkę obieramy i kroimy w kawałki (byle jak) Mięso (dziczyznę i boczek) mielimy w maszynce do (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl