fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Parówki wieprzowe grillowane

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c83084b13-fcde-4b40-99f9-e209762b309f

Parówki wieprzowe grillowane

Przygotowanie

  • Podgrzej parówki. Wrzuć do wrzątku, nie gotuj. Wyciągnij po 5 min.
  • Połóż parówki na rozgrzany grill lub patelnię grillową, grilluj do zarumienienia.

Rady dietetyka

Wybieraj parówki dobrej jakości i czytaj ich skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura”oraz „Pure”. Możesz dołożyć ulubione warzywa.

Uwagi

Powyżej znajdziesz inne pomysły na wykorzystanie parówek w potrawach – zajrzyj w powiązane przepisy.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 30 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Parówka wieprzowa (3 szt.)

Potrzebny sprzęt

Garnek, Grill

Alergeny

Histamina 3, Aminy biogenne 2
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Babka pomarańczowo – kokosowa

Szykujemy formę do babki (najlepsza będzie silikonowa), jeśli mamy metalową, to smarujemy tłuszczem i posypujemy ścianki mąką gryczaną Piekarnik ustawiamy na 190 st. C. Pomarańcze myjemy szczoteczką pod bieżącą wodą Wkładamy do garnka, zalewamy gorącą…

WIĘCEJ >

Sałatka śledziowa z awokado i pomidorami

Awokado obieramy, kroimy na pół, usuwamy pestkę, kroimy w kostkę Pomidory kroimy w kostkę Cebulę kroimy w kostkę Śledzie kroimy w poprzek w 2 cm paski Wrzucamy wszystko do miski Dodajemy oliwę, trochę pieprzu i…

WIĘCEJ >

Frittata z sowami (kaniami)

Nagrzać piekarnik do temp. 180 st. C Grzyby oczyszczamy, usuwamy nóżki, kapelusze kroimy na kawałki Cebulę i czosnek obrać i pokroić w piórka lub półksiężyce Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć cebulę z czosnkiem przez…

WIĘCEJ >

Zupa kasztanowa

Por kroimy wzdłuż i myjemy pod bieżącą woda z piasku i otrząsamy z wody Por kroimy w półksiężyce Rozgrzewamy w garnku tłuszcz Wrzucamy por, zasmażamy 3 minuty Dorzucamy kasztany Dolewamy rosół Gotujemy 10 minut Miksujemy…

WIĘCEJ >