Parówki wieprzowe
Parówki wieprzowe
Przygotowanie
- Parówki włożyć do wrzącej wody, parzyć 5 min
Rady dietetyka
Wybieraj parówki dobrej jakości – czytaj skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura” lub „Pure”. Jeśli masz potrzebę zjeść więcej, możesz to zrobić. Możesz dołożyć ulubione warzywa.
Autor
Lista składników
- 3 parówki wieprzowe (150 g)
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Podobne tematy
Zimne nóżki paleo
Nogi i golonkę myjemy dokładnie pod bieżącą wodą. Namaczamy w zimnej wodzie przez około 15 minut. Wymieniamy wodę na czystą. Nalewamy jej tylko tyle, aby zakryć mięso. Gotujemy mięso na małym ogniu w sumie przez…
WIĘCEJ >Naleśniki dyniowe
Miksujemy mleko z jajkami, stopniowo dodając mąkę. Dolewamy olej i puree z dyni oraz cukier albo sól (w zależności od farszu do naleśników). Naleśniki smażymy z obu stron bez użycia oleju do smażenia.
WIĘCEJ >Sałatka z roszponki, brukselki i jajek w koszulkach
Brukselkę ugotować we wrzącej osolonej wodzie (około 10 minut) Przełożyć do miski z zimną wodą na 10 minut Przygotować jajka poszetowe: pół litra wody zagotować, wlać 20 ml octu, płaską łyżeczkę soli, zamieszać łyżką wrzątek,…
WIĘCEJ >Koktajl mango
Mango i banana obieramy ze skóry i kroimy na drobne kawałki Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego
WIĘCEJ >