fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Parówki wieprzowe

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c758
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Parówki wieprzowe

Przygotowanie

  • Parówki włożyć do wrzącej wody, parzyć 5 min

Rady dietetyka

Wybieraj parówki dobrej jakości – czytaj skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura” lub „Pure”. Jeśli masz potrzebę zjeść więcej, możesz to zrobić. Możesz dołożyć ulubione warzywa.

Autor

Iwona Wierzbicka
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietę!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 3 parówki wieprzowe (150 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Garnek

Alergeny

Histamina 3, Aminy biogenne 2

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zimne nóżki paleo

Nogi i golonkę myjemy dokładnie pod bieżącą wodą. Namaczamy w zimnej wodzie przez około 15 minut. Wymieniamy wodę na czystą. Nalewamy jej tylko tyle, aby zakryć mięso. Gotujemy mięso na małym ogniu w sumie przez…

WIĘCEJ >

Naleśniki dyniowe

Miksujemy mleko z jajkami, stopniowo dodając mąkę. Dolewamy olej i puree z dyni oraz cukier albo sól (w zależności od farszu do naleśników). Naleśniki smażymy z obu stron bez użycia oleju do smażenia.

WIĘCEJ >

Sałatka z roszponki, brukselki i jajek w koszulkach

Brukselkę ugotować we wrzącej osolonej wodzie (około 10 minut) Przełożyć do miski z zimną wodą na 10 minut Przygotować jajka poszetowe: pół litra wody zagotować, wlać 20 ml octu, płaską łyżeczkę soli, zamieszać łyżką wrzątek,…

WIĘCEJ >

Koktajl mango

Mango i banana obieramy ze skóry i kroimy na drobne kawałki Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego

WIĘCEJ >