fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Parówki i warzywa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c52033654-6f29-434a-9592-68681a6d84d6

Parówki i warzywa

Przygotowanie

  • Parówki włożyć do wrzącej wody, parzyć 5 minut.

Rady dietetyka

Wybieraj parówki dobrej jakości – czytaj ich skład. Najlepsze są te z oznaczeniem „Natura” i „Pure”. Możesz dołożyć ulubione warzywa.

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdziesz inne dania z parówkami.

Autor

Iwona Wierzbicka
Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Parówka drobiowa (3 szt.)

Potrzebny sprzęt

Garnek

Alergeny

Histamina 3, Aminy biogenne 2
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Zrazy wieprzowe z żurawiną i duszonymi warzywami

Mięso kroimy na małe kawałki, żeby maszynce było łatwiej mielić Mielimy w maszynce do mięsa Solimy, pieprzymy Wyrabiamy/mieszamy ręką przez 2 min Formujemy wrzecionowaty wałek Warzywa obieramy i kroimy w kawałki, a kto potrafi, może…

WIĘCEJ >

Zupa krem z dyni z serem guayerre (wegetariańska)

Dynię kroimy w kostkę Cebulę obieramy i kroimy w kostkę W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę, podsmażamy 2-3 min Dodajemy dynię, podsmażamy 4-5 min Zalewamy bulionem Gotujemy 20 min na średnim ogniu Ser trzemy na…

WIĘCEJ >

Kotlety mielone z sarny zawijane w wędzony boczek z surówką z kiszonego ogórka

Mięso kroimy w kostkę żeby maszynka łatwiej mieliła Mielimy mięso Doprawiamy solą i pieprzem Mieszamy przez 2 minuty Formujemy dwa podłużne walce Rozkładamy po 2 plastry boczku i zawijamy każde mięso w dwa plastry boczku…

WIĘCEJ >

Brokułowa sałatka z orzechami

Brokuła podzielić na małe różyczki, włożyć do garnka i zalać wrzątkiem, gotować 5 minut bez przykrycia. Wykonać sos: wymieszać majonez, miód i ocet. Odcedzić brokuła. Przełożyć do miski, posypać orzechami, rodzynkami i cebulą, polać sosem.

WIĘCEJ >