Ryż z owocami duszonymi na oleju kokosowym
					Ryż z owocami duszonymi na oleju kokosowym
Przygotowanie
- Owoce kroimy w kostkę
 - W garnku rozgrzewamy olej
 - Podsmażamy owoce 3-4 min
 - Dodajemy ryż
 - Lekko solimy
 
Rady dietetyka
Orzechy włoskie są dobrym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3. Więcej na ten temat możesz poczytać w naszym artykule pt. „Orzechy-które są dla nas najlepsze i jak je jeść.”
Uwagi
Do przyrządzenia tego przepisu możesz użyć dowolne, ulubione owoce.
Autor
Lista składników
- Ananas (80 g)
 - Ryż basmati (60 g)
 - Jabłko (45 g)
 - Gruszka (35 g)
 - Mango (30 g)
 - Olej kokosowy nierafinowany (25 g)
 - Orzech włoski (20 g)
 - Sól kłodawska (2.5 g)
 
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.










					
					
