fbpx
logo
Szukaj
open close

Sałata rzymska z suszonymi pomidorami, jajkiem i płatkami migdałów

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c2af17726-c02e-4fa0-97c5-d2d27525604d
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sałata rzymska z suszonymi pomidorami, jajkiem i płatkami migdałów

Przygotowanie

  • Sałatę dokładnie opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym.
  • Porwać na kawałki. Ułożyć na talerzu, skropić oliwą.
  • Pomidory pokroić w paski.
  • Na sałacie ułożyć pomidory, oliwki, połówki jajek i posypać płatkami migdałowymi.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut, do 30 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jajo kurze (102 g)
  • Sałata rzymska (100 g)
  • Pomidor suszony (40 g)
  • Płatki migdałowe (30 g)
  • Oliwki czarne (30 g)
  • Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Garnek, Miska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Sałata rzymska z pieczonym dorszem

Rybę kładziemy w naczyniu, lekko solimy i pieprzymy Dodajemy tłuszcz Pieczemy w piekarniku przez 20 min w temp. 180 st. (…)

WIĘCEJ >