fbpx
logo
Szukaj
open close

Sałatka z owoców sezonowych – wiosna

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6e579705-8ffb-49d0-841c-b08dc9d52ce9
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Sałatka z owoców sezonowych – wiosna

Przygotowanie

  • Owoce umyć, przekroić na cztery części i usunąć gniazda
  • Pokroić w kostkę, wymieszać

Rady dietetyka

Możesz użyć dowolnych, ulubionych owoców do przyrządzenia tej sałatki, z wyjątkiem tych, które nie odpowiadają Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jabłko (180 g)
  • Gruszka (130 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Spaghetti z kalarepy z sosem leśnym

Kalarepę obieramy i przepuszczamy przez tarkę spiralną Cebulę i czosnek obieramy, kroimy w kostkę Grzyby oczyszczamy/rozmrażamy, kroimy w kawałki Rozgrzewamy na patelni tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem Podsmażamy 2 min Dodajemy grzyby Podsmażamy 3 min…

WIĘCEJ >

Sałatka z grillowanym camembertem

Rozgrzewamy patelnię grillową Kładziemy ser i grillujemy przez ok. 3-4 minuty z każdej strony Awokado obieramy i kroimy w paski Pomidora kroimy w cząstki Rzodkiewkę kroimy w plastry Wszystkie warzywa układamy na talerzu, skrapiamy oliwą…

WIĘCEJ >

Racuchy gryczane z morelami

Morele: Morele pozbawiamy pestek Kroimy w kawałki Wrzucamy do suchego garnka i podgrzewamy na małym ogniu Dodajemy łyżeczkę miodu Dusimy owoce 15 min Racuchy: 1 łyżeczkę miodu dodajemy do miski Dodajemy drożdże i szczyptę soli…

WIĘCEJ >

Woda kokosowa i miąższ – młody kokos

Możesz kupić młodego kokosa, wypij wodę i zjedz miąższ Możesz kupić wodę kokosową w butelce, zwróć uwagę na etykietę

WIĘCEJ >