fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Sałatka z owoców sezonowych – wiosna

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c680-1

Sałatka z owoców sezonowych – wiosna

Przygotowanie

  • Owoce umyć, przekroić na cztery części i usunąć gniazda
  • Pokroić w kostkę, wymieszać

Uwagi

W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się podobne propozycje na przyrządzenie sałatki owocowej.

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 małe jabłko (180 g)
  • 1 mała gruszka (165 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jabłko

Jabłko umyć i zjeść

WIĘCEJ >

Stek z karkówki, smażony topinambur z marchewką

wstawić garnek z wodą na gaz   topinambur obrać ze skóry, umyć i wyszorować do gotującej wody włożyć czysty topinambur, gotować 20 minut marchewkę obrać i pokroić w paski/talarki/kostkę  cebulę obrać i pokroić w plasterki plaster…

WIĘCEJ >

Świąteczny tort marchewkowy

Mąkę z migdałów ziemnych przesiewamy przez sitko do miski. Dodajemy skrobię (z tapioki lub maranty), sodę oczyszczoną i wszystkie przyprawy – cynamon, skórę z pomarańczy, wanilię, goździki, kwiat muszkatołowy. Mieszamy wszystkie składniki dokładnie. Do rondla…

WIĘCEJ >