Sałatka z owoców sezonowych – wiosna
Sałatka z owoców sezonowych – wiosna
Przygotowanie
- Owoce umyć, przekroić na cztery części i usunąć gniazda
- Pokroić w kostkę, wymieszać
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Jabłko (świeże) (180 g)
- Gruszka (130 g)
Potrzebny sprzęt
Podobne tematy
Sałatka jarzynowa w koszyczkach z wędzonego boczku
Plastry boczku układamy na krzyż w formie do muffinek. Wkładamy formę do piekarnika i nastawiamy go na 180 stopni z termoobiegiem. Piekarnik nie musi być nagrzany. Podczas podgrzewania, tłuszcz z boczku będzie się wolno wytapiał….
WIĘCEJ >Smalec z jabłkiem
Słoninę wkładamy do suchego garnka i zaczynamy ogrzewać Co jakiś czas mieszamy, będzie się coraz bardziej rozpuszczać Topimy słoninę około 1,5 godz. Wyłączamy płomień pod słoniną Jabłko kroimy w kostkę Cebulę obieramy i kroimy w…
WIĘCEJ >Udka drobiowe gotowane
Udka myjemy i zalewamy wodą Doprowadzamy na średnim ogniu do wrzenia i zmniejszamy temperaturę gotowania, tak, aby wywar delikatnie bulgotał Mięso gotujemy minimum 2-3 godziny Po tym czasie wyciągamy mięso z wody i oddzielamy od…
WIĘCEJ >