fbpx
logo
Szukaj
open close

Serek pomarańczowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Serek pomarańczowy

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i blendujemy na jednolitą masę (najlepiej użyć skórki kandyzowanej)

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia pomarańczowych przysmaków.

Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Ser twarogowy krowi (100 g)
  • Cukier trzcinowy (15 g)
  • Pomarańcza – skórka (6 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Ciasteczka z pomarańczą

Kaszę kukurydzianą gotujemy wg instrukcji na opakowaniu, a następnie odcedzamy Piekarnik rozgrzewamy do temp. 170 st. C Dwie blachy wykładamy (…)

WIĘCEJ >

Tarta pomarańczowa z serem ricotta

Do robota kuchennego wsypujemy mąkę, cukier oraz skórkę z pomarańczy i miksujemy Nie wyłączając robota, stopniowo dodajemy tłuszcz, dolewamy wodę (…)

WIĘCEJ >

Pudding waniliowo-pomarańczowy

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 160 st. C Kokilki smarujemy tłuszczem W rondlu zagotowujemy wodę Na wrzątek wrzucamy ryż i gotujemy (…)

WIĘCEJ >

Ciasto pomarańczowe z makiem

Orzechy wsypujemy do blendera i dokładnie mielimy Pomarańczę wkładamy do rondla, zalewamy wodą i doprowadzamy do wrzenia, po czym zmniejszamy (…)

WIĘCEJ >

Shake pomarańczowo – imbirowy

Pomarańczę obrać i podzielić na mniejsze kawałki Imbir obrać i posiekać nożem Oba składniki wrzucić do blendera kielichowego Zalać wodą (…)

WIĘCEJ >