Serek pomarańczowy
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cd286378b-cb89-4d9d-87f7-4ae804750bae.jpg)
Serek pomarańczowy
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i blendujemy na jednolitą masę (najlepiej użyć skórki kandyzowanej)
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia pomarańczowych przysmaków.
Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.
Autor
Lista składników
- Ser twarogowy krowi (100 g)
- Cukier trzcinowy (15 g)
- Pomarańcza – skórka (6 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.