Shake z kaki
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1ab70140-28b6-405e-90b1-455995c4fa20 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1ab70140-28b6-405e-90b1-455995c4fa20](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1ab70140-28b6-405e-90b1-455995c4fa20.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1ab70140-28b6-405e-90b1-455995c4fa20 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1ab70140-28b6-405e-90b1-455995c4fa20](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2018/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1ab70140-28b6-405e-90b1-455995c4fa20.jpg)
Shake z kaki
Przygotowanie
- Kaki obrać, pokroić w kawałki i wrzucić do blendera kielichowego
- Dodać wodę kokosową
- Wycisnąć sok z cytryny, dodać do blendera
- Miksować 15 sekund
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia shake’ów oraz koktajli.
Autor
Lista składników
- Kaki (persymona) (250 g)
- Woda kokosowa (200 ml)
- Cytryna (40 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.