Sok jabłkowo-bananowy
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4a935a2e-9d4f-423a-8adf-7b568af77e4e GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4a935a2e-9d4f-423a-8adf-7b568af77e4e](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4a935a2e-9d4f-423a-8adf-7b568af77e4e.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4a935a2e-9d4f-423a-8adf-7b568af77e4e GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4a935a2e-9d4f-423a-8adf-7b568af77e4e](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4a935a2e-9d4f-423a-8adf-7b568af77e4e.jpg)
Sok jabłkowo-bananowy
Przygotowanie
- Owoce obieramy ze skórki i kroimy na kawałki (z jabłek usuwamy gniazda nasienne)
- W wyciskarce wyciskamy sok z jabłek, a następnie przelewamy go do blendera
- Do blendera dodajemy banana i całość dokładnie blendujemy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia soków i smoothie.
Autor
Lista składników
- Jabłko (340 g)
- Banan (120 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.