logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Sos pieczarkowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-10

Sos pieczarkowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-10

Przygotowanie

  • Cebulkę i czosnek podsmażamy na rozgrzanym oleju kokosowym.
  • Dodajemy drobno pokrojone pieczarki.
  • Doprawiamy solą pieprzem, ziołami i zalewamy ¼ szklanki mleka kokosowego własnej roboty.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 7
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 100 g pieczarek 
  • 1 łyżka oleju kokosowego
  • sól
  • 1 łyżka dowolnych ziół np. prowansalskich 
  • 50 ml mleka kokosowego

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Patelnia
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Sos vinaigrette AIP

Wszystkie składniki wrzucić do blendera kielichowego i zmiksować 

WIĘCEJ >

Podstawowy krem daktylowy

Daktyle miksujemy na krem Dolewamy wodę lub mleko, aby uzyskać pożądaną konsystencję

WIĘCEJ >

Wegeta warzywna

Marchew, pietruszkę i seler obrać i pokroić w mniejsze kawałki Zieleninę opłukać i otrząsnąć Por przeciąć wzdłuż na pół i (…)

WIĘCEJ >

Przyprawa „antyrakowa”

Wszystkie składniki po kolei zmielić w młynku elektrycznym a następnie wymieszać razem. Przechowywać w suchym pojemniku i bez dostępu światła.

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl