logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Surówka z selera korzeniowego z ananasem

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-37

Surówka z selera korzeniowego z ananasem

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-37

Przygotowanie

  • Selera obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dość drobnych oczkach.
  • Ananasa kroimy w kosteczkę lub w cienkie słupki.
  • Selera mieszamy z ananasem, dodajemy mleko kokosowe.
  • Mieszamy.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 150 g selera korzeniowego
  • 150 g świeżego ananasa 
  • 5 łyżek mleka kokosowego (około 50 ml)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Nóż, Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Makaron z czarnej rzepy i kalarepy w sosie rydzowym (wegański / wegetariański)

Kalarepę i rzepę obieramy i trzemy na tarce spiralnej (spiromacie) Jeśli nie mamy spiromatu, kroimy w cienkie jak najbardziej skośne (…)

WIĘCEJ >

Zupa czosnkowa (wegetariańska/wegańska)

Czosnek i cebulę obieramy Kroimy cebulę i czosnek tak jak umiemy Bierzemy garnek, roztapiamy w nim masło klarowane Wrzucamy cebulę (…)

WIĘCEJ >

Hiszpański chłodnik Ajo Blanco

Migdały zalewamy wodą, wkładamy do lodówki i zostawiamy na 8 godz. (najwygodniej na noc) Migdały z wodą przekładamy do blendera Dodajemy (…)

WIĘCEJ >

Migdałowe pączusie

Wszystkie składniki blendujemy razem (lub miksujemy). Pieczemy w opiekaczu aż do zarumienienia.

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl