fbpx
logo
Szukaj
open close

Ulubione smoothie z jarmużem i jabłkami

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c25d304bc-6723-457a-ae45-32a099063eb5
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Ulubione smoothie z jarmużem i jabłkami

Przygotowanie

  • Jarmuż drobniej siekamy
  • Jabłka kroimy na kawałki i usuwamy gniazda nasienne
  • Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę i obieramy
  • Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i blendujemy na jednolite smoothie

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia smoothie.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 5
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jabłko (360 g)
  • Woda (250 ml)
  • Awokado (170 g)
  • Jarmuż (45 g)
  • Sok z cytryny (bio) (24 ml)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Jesienna sałatka z dynią

Rozgrzewamy piekarnik do 200°C Dynię kroimy na pół, wydrążamy łyżką nasiona Smarujemy dynię rozpuszczonym masłem ghee oraz doprawiamy solą i pieprzem Dynię pieczemy 40 minut do miękkości Miąższ upieczonej dyni kroimy w kostkę Do miski…

WIĘCEJ >

Ciasto cytrynowe z mąki kokosowej

Tłuszcz wkładamy do rondla i podgrzewamy do momentu, aż się roztopi Do miski przelewamy tłuszcz, dolewamy mleko, dodajemy cukier, przyprawy (sól) i sok z cytryny, wybijamy jaja i całość dokładnie miksujemy Mąkę przesiewamy przez sitko…

WIĘCEJ >

Souvlaki z kurczaka

Mięso kroimy w paski i przenosimy do miski Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski z mięsem Dodajemy jogurt, dolewamy sok z cytryny i całość dokładnie mieszamy Następnie przykrywamy miskę folią i wsadzamy do…

WIĘCEJ >

Kurczak z sezamem na słodko

Do miski wlewamy tłuszcz (olej) i sos sojowy, dodajemy dżem i całość dokładnie mieszamy Do osobnej miski wkładamy mięso, polewamy 2/3 ilości marynaty i dokładnie mieszamy, a następnie wkładamy mięso do lodówki na ok. 2…

WIĘCEJ >