Wegański parmezan
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb01aceb3-3e0e-4395-b9be-9fe87764bac5 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb01aceb3-3e0e-4395-b9be-9fe87764bac5](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb01aceb3-3e0e-4395-b9be-9fe87764bac5.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb01aceb3-3e0e-4395-b9be-9fe87764bac5 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb01aceb3-3e0e-4395-b9be-9fe87764bac5](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2022/08/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb01aceb3-3e0e-4395-b9be-9fe87764bac5.jpg)
Wegański parmezan
Przygotowanie
- Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i blendujemy z ostrzem „S” na drobny piasek
- Parmezan przechowujemy w szczelnym pojemniku
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań wegańskich.
Autor
Lista składników
- Orzech nerkowca (85 g)
- Migdał (35 g)
- Płatki drożdżowe (15 g)
- Sól kłodawska (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.