fbpx
logo
Szukaj
open close

Zapiekane bułeczki z serem i boczkiem

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c828004ed-f246-447e-94f2-3476f51ab76e
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Zapiekane bułeczki z serem i boczkiem

Przygotowanie

  • Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C
  • Blachę wykładamy papierem do pieczenia
  • Bułki kroimy na pół i kładziemy przeciętą stroną do góry
  • Boczek kroimy w drobną kostkę i smażymy na patelni na skwarki
  • Na bułki kładziemy ser, a na ser skwarki
  • Blachę wkładamy do piekarnika na ok. 10-15 minut

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Bułka pszenna (160 g)
  • Ser żółty (60 g)
  • Boczek wieprzowy wędzony (60 g)

Potrzebny sprzęt

Blacha do pieczenia, Deska, Nóż, Papier do pieczenia, Piekarnik

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Bagietka z szynką, serem, sałatą i papryką

Bagietkę kroimy wzdłuż na pół Obie połówki bagietki smarujemy tłuszczem Paprykę kroimy w paski Na jedną połówkę układamy wszystkie składniki, (…)

WIĘCEJ >

Bagietka na ciepło z wołowiną, cebulą i serem feta

Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C Bagietkę kroimy wzdłuż na pół i każdą połówkę kroimy na 2-3 części Blachę (…)

WIĘCEJ >

Kanapki z warzywami, mozzarellą i wędzonym łososiem

Ogórka obieramy i kroimy w plastry Awokado obieramy i kroimy w paski Mozzarellę kroimy w plastry Kromki smarujemy tłuszczem, układamy (…)

WIĘCEJ >

Bułka żytnia z letnimi warzywami

Ogórka obieramy i kroimy w plastry Rzodkiewkę kroimy w plastry Bułkę kroimy na pół i obie połówki smarujemy tłuszczem Wszystkie (…)

WIĘCEJ >

Kanapka z jajem, krewetkami i kiełkami

Jajo gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 6-7 minut (na twardo) Następnie jajo odcedzamy, obieramy ze skorupy i kroimy (…)

WIĘCEJ >