
Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak przygotować puree z gruszki i selera.
Kiedyś Paweł, jak każdy poznaniak, jadł wuchtę (czyli ogromną ilość) pyr – czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił jednak puree z ziemniaków. Dzięki niemu nie trzeba było robić sosu do mięsa, bo ziemniaki miały już „poślizg”. Po przejściu na dietę paleo szef kuchni zaczął kombinować z innymi puree warzywnymi.
Obejrzyj film:
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor

Paweł Jackowski
Szef kuchni Paweł Jackowski pokazuje, jak przygotować puree z gruszki i selera.
Kiedyś Paweł, jak każdy poznaniak, jadł wuchtę (czyli ogromną ilość) pyr – czy to gotowanych, czy pieczonych. Najbardziej lubił jednak puree z ziemniaków. Dzięki niemu nie trzeba było robić sosu do mięsa, bo ziemniaki miały już „poślizg”. Po przejściu na dietę paleo szef kuchni zaczął kombinować z innymi puree warzywnymi.
Obejrzyj film:
Chcesz się nauczyć gotować? Sprawdź:
Autor
Tagi
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Jak obrać dynię?
Jak obrać dynię? Niby wydaje się to proste, a pewnie wiele razy zastanawiałeś się, jak zrobić to szybko o sprawnie. Sprawdź, jak radzi sobie z tym Paweł Jackowski i jakie daje wskazówki. Sezon dyniowy co…
WIĘCEJ >Dużo warzyw – co z nimi zrobić?
Mamy dużo warzyw, bo albo tyle kupiliśmy, albo zostaliśmy obdarowani przez życzliwych działkowców. Z części zrobiliśmy jeden, drugi, trzeci posiłek, ale co dalej? Co zrobić z pozostałymi warzywami? Mamy kilka podpowiedzi. Jest na to kilka…
WIĘCEJ >Placki bananowo-borówkowe
Przekąska w formie placków, kilka dojrzałych bananów, troche borówek i wiejskie jaja, sprawdź jak wyszły zdrowe placki według przepisu Ajwen.
WIĘCEJ >Jak zrobić domową wędlinę?
Masz dosyć oszukiwania w sklepie? Chcesz jeść mięso, a nie tekturę z dodatkiem mięsa? Zrób sobie sam pyszną szyneczkę. Wbrew pozorom nie jest to trudne. Składniki (na jedną szyneczkę): ok. 700 g schabu 1/2 szklanki…
WIĘCEJ >