Sposoby przechowywania żywności dla sportowców
Podcast #1 Paleo Rozmowy Pawła, Piotra i Przemka – sposoby przechowywania żywności.
Tematy poruszane w podcaście:
- Zagrożenie płynące z używania plastikowych pojemników
- Dlaczego szklane pojemniki na żywność sprawdzają się najlepiej
- Jak przechować obiad, żeby był ciepły po kilku godzinach
- Termos – bomba sama w sobie
- Różnice diety tłuszczowej i wysokowęglowodanowej
- Dieta redukcyjna vs. dieta na masę
- Typy sylwetki a żywienie
- 2 posiłki na redukcje
- Jak przygotować 5 posiłków w 30 minut
- Jak zrobić deser potreningowy – panna cotta, prawdziwa czekolada, bounty
- Jaki kokos wybrać przed użyciem
- Jak zrobić i przechowywać mleko kokosowe
- Najlepsze podroby dla sportowców i sposoby ich przechowywania
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Gość Ajwen
Podcast #1 Paleo Rozmowy Pawła, Piotra i Przemka – sposoby przechowywania żywności.
Tematy poruszane w podcaście:
- Zagrożenie płynące z używania plastikowych pojemników
- Dlaczego szklane pojemniki na żywność sprawdzają się najlepiej
- Jak przechować obiad, żeby był ciepły po kilku godzinach
- Termos – bomba sama w sobie
- Różnice diety tłuszczowej i wysokowęglowodanowej
- Dieta redukcyjna vs. dieta na masę
- Typy sylwetki a żywienie
- 2 posiłki na redukcje
- Jak przygotować 5 posiłków w 30 minut
- Jak zrobić deser potreningowy – panna cotta, prawdziwa czekolada, bounty
- Jaki kokos wybrać przed użyciem
- Jak zrobić i przechowywać mleko kokosowe
- Najlepsze podroby dla sportowców i sposoby ich przechowywania
Uwaga – ważne informacje, przeczytaj zanim zastosujesz lub skopiujesz.
Autor
Tagi
Podobne tematy
Wymówki a dieta. Grunt to organizacja!
Grunt to organizacja! Zobacz jak robimy to w Ajwen! Poczytaj jakie są wymówki w diecie! Zobacz jak ważne jest wsparcie innych osób!
WIĘCEJ >Czy mięso mrożone jest gorsze niż świeże?
Czy mięso mrożone jest gorsze niż świeże? Sprawdź! Mrożenie to proces zamiany wody w lód. W zasadzie większość rzeczy składa się z wody – krew, tkanki, mięśnie itd. Ba! Nawet w tłuszczu ona jest, dlatego…
WIĘCEJ >Błonnik – więcej szkody czy pożytku?
Błonnik to włókno roślinne, które nie jest rozkładane przez enzymy trawienne w przewodzie pokarmowym, więc nie jest trawione. Sprawdź, co warto wiedzieć na jego temat. Składniki błonnika pokarmowego można podzielić na rozpuszczalne i nierozpuszczalne w…
WIĘCEJ >Cukrzyca ciążowa – jak jej uniknąć?
Cukrzyca ciążowa to coraz częstszy problem. Niestety idzie ona w parze z innymi chorobami związanymi z zaburzeniami gospodarki cukrowej, takimi jak: insulinooporność, cukrzyca typu 2 lub cukrzyca typu 3. Nierzadko kobiety w ciąży są zaskoczone…
WIĘCEJ >