fbpx
logo
Szukaj
open close

Blanszowane migdały

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ce64be2b6-57bc-48b3-941d-8717edfbe758
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Blanszowane migdały

Przygotowanie

  • Migdały wrzucamy do miski, zalewamy zimną wodą i odkładamy na 24 godz.
  • Po tym czasie wyciągamy migdały po kolei z wody i ściągamy z nich skórki

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 1
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Migdał (120 g)

Potrzebny sprzęt

Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Kanapki dziecięce – lisek i rybka z owocami

Lisek Na kromkę chleba kładziemy ser i razem wycinamy kawałek na kształt głowy liska Jabłko obieramy i kroimy na kawałki (uszy i pyszczek) Z truskawki usuwamy szypułkę i kroimy na kawałki (uszy i nosek) Wszystkie…

WIĘCEJ >

Jabłkowo-imbirowe kotlety wieprzowe

Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do rondla Dodajemy cukier i przyprawy (imbir i pieprz), dolewamy sok jabłkowy i sos sojowy, mieszamy i zagotowujemy Następnie zmniejszamy ogień i gotujemy przez ok. 5 minut Po tym…

WIĘCEJ >

Kokosanki

Białka ubijamy na sztywno Dodajemy cukier i dalej ubijamy, aż powstanie sztywny krem Wsypujemy wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy Piekarnik nagrzewamy do temp. 160 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Na papier nakładamy łyżką…

WIĘCEJ >

Bataty z czosnkiem

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Bataty obieramy, kroimy wzdłuż na pół i nacinamy każdą połówkę w kilku miejscach na głębokość ok. 1 cm Następnie bataty układamy na papierze…

WIĘCEJ >