fbpx
logo
Szukaj
open close

Brzoskwiniowa salsa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c5a339629-f80e-4e2b-b243-07bd68f15e4e
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Brzoskwiniowa salsa

Przygotowanie

  • Brzoskwinie obieramy, usuwamy pestki i drobno siekamy
  • Cebulę obieramy i drobno siekamy
  • Chili drobno siekamy (pestki usuwamy)
  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy i wkładamy na ok. 6 godz. do lodówki

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia salsy.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 7
Porcje: 8
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Brzoskwinia (240 g)
  • Cebula czerwona (50 g)
  • Chili (40 g)
  • Miód lipowy (6 g)
  • Sok z limonki (bio) (3 g)
  • Sok z cytryny (bio) (3 ml)
  • Pieprz kajeński (1.5 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Lodówka, Miska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Salsa ze świeżych warzyw ogrodowych

Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki Paprykę kroimy w ćwiartki (gniazdo nasienne usuwamy) Jalapeño drobno siekamy Pomidory sparzamy, obieramy ze (…)

WIĘCEJ >

Salsa pomidorowa

Pomidorki myjemy i kroimy w ćwiartki Dodajemy posiekane zioła, szczyptę soli, a następnie skrapiamy sokiem z cytryny i oliwą

WIĘCEJ >

Salsa meksykańska

Warzywa kroimy w drobną kostkę, mieszamy z przyprawami i polewamy sokiem z cytryny.

WIĘCEJ >