fbpx
logo
Szukaj
open close

Brzoskwiniowa salsa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c5a339629-f80e-4e2b-b243-07bd68f15e4e
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Brzoskwiniowa salsa

Przygotowanie

  • Brzoskwinie obieramy, usuwamy pestki i drobno siekamy
  • Cebulę obieramy i drobno siekamy
  • Chili drobno siekamy (pestki usuwamy)
  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy i wkładamy na ok. 6 godz. do lodówki

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia salsy.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 7
Porcje: 8
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Brzoskwinia (240 g)
  • Cebula czerwona (50 g)
  • Chili (40 g)
  • Miód lipowy (6 g)
  • Sok z limonki (bio) (3 g)
  • Sok z cytryny (bio) (3 ml)
  • Pieprz kajeński (1.5 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Lodówka, Miska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Jogurt naturalny z owocami

Owoce kroimy w kostkę i przenosimy do miski Na wierzch owoców nakładamy jogurt

WIĘCEJ >

Pieczona rzepa i pasternak

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Pasternak z rzepą obieramy i odcinamy końcówki Pasternak kroimy w podłużne cząstki i przenosimy do miski Rzepę kroimy na 8 kawałków i przenosimy…

WIĘCEJ >

Koktajl z awokado

Awokado obieramy i kroimy na kawałki Z truskawek usuwamy szypułki Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze (lub w naczyniu, w którym będziemy blendować) i blendujemy na jednolitą konsystencję

WIĘCEJ >

Masło ziołowe z awokado

Tłuszcz powinien być w temp. pokojowej Awokado obieramy, usuwamy pestkę i kroimy w ćwiartki Zieleninę drobno siekamy Wszystkie składniki (poza przyprawami) wrzucamy do blendera i blendujemy na jednolitą konsystencję Dodajemy przyprawy i całość dokładnie mieszamy…

WIĘCEJ >