fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Chleb kokosowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c24a28b29-f4e3-4b23-8ab4-d2eb07e08b74

Chleb kokosowy

Przygotowanie

  • Wymieszać wszystkie składniki razem i wlać do wysmarowanej olejem kokosowym formy. 
  • Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.
  • Obrócić bochenek i poczekać, aż całkowicie ostygnie na stojaku przed podaniem. 

Autor

Ajwendieta
Czas: do 1 godziny
Składniki: 5
Porcje: 10
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 6 jajek
  • 100 g oleju kokosowego 
  • 1-2 łyżki miodu (opcjonalnie )
  • ½ łyżeczki soli himalajskiej/kłodawskiej
  • 90 g mąki kokosowego

Potrzebny sprzęt

Foremka - keksówka, Miska, Piekarnik
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Leczo z cukinii z boczkiem i pieczarkami

Cukinię pokroić w kostkę Paprykę pokroić z paseczki Pomidory pokroić w kostkę Marchew, pietruszkę i seler obrać i pokroić w (…)

WIĘCEJ >

Żeberka z wolnowaru w warzywach z imbirem

Żeberka kroimy w kawałki około 5 cm Solimy i pieprzymy i wrzucamy do miski Marchew, pietruszkę obieramy i kroimy w (…)

WIĘCEJ >

Ryż z kalafiora zasmażany z indykiem i warzywami

Indyka pokroić w paski Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę Boczek pokroić w kostkę Imbir obrać i posiekać (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl