logo
Szukaj
openclose
logo
Szukaj
Szukaj

Chleb kokosowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-77

Chleb kokosowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-77

Przygotowanie

  • Wymieszać wszystkie składniki razem i wlać do wysmarowanej olejem kokosowym formy. 
  • Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut.
  • Obrócić bochenek i poczekać, aż całkowicie ostygnie na stojaku przed podaniem. 

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 1 godziny
Składniki: 5
Porcje: 10
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 6 jajek
  • 100 ml oleju kokosowego 
  • 1-2 łyżki miodu (opcjonalnie )
  • ½ łyżeczki soli himalajskiej/kłodawskiej
  • 90 g mąki kokosowego

Potrzebny sprzęt

Foremka - keksówka, Miska, Piekarnik
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Słonecznik – ziarno

Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

WIĘCEJ >

Czarny salceson, metka tatarska i marynowane buraki w occie balsamicznym i oliwie

Marynowane buraczki nakładamy na talerz Kroimy plastry salcesonu Wydzielamy metkę Mięso kładziemy obok buraków Buraki posypujemy skwarkami ze smalcu Marynowane (…)

WIĘCEJ >

Dynia smażona z salcesonem i pomidorami

Dynię obieramy z skóry, usuwamy pestki, kroimy w cienkie plastry Rozgrzewamy na patelni tłuszcz i smażymy plastry dyni po 4-5 (…)

WIĘCEJ >

Twarożek ze słonecznika z sałatką jarzynową

Słonecznik 8 godz. wcześniej wsypujemy do jakiegoś pojemnika, zalewamy zimną wodą Następnie (zazwyczaj na drugi dzień rano) odcedzamy słonecznik na (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl