fbpx
logo
Szukaj
open close

Jogurtowa polewa owocowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4dbe35e2-7e25-4082-b0b3-fca9ce12b99a
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Jogurtowa polewa owocowa

Przygotowanie

  • Z truskawek usuwamy szypułki
  • Wszystkie składniki razem dokładnie blendujemy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 8
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jogurt naturalny (250 g)
  • Truskawka (150 g)
  • Cukier trzcinowy (15 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Dip z pieczonego bakłażana

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Bakłażana nakłuwamy widelcem na całej powierzchni, kładziemy na papier i wkładamy do piekarnika na ok. 25 minut Po tym czasie wyciągamy bakłażana z…

WIĘCEJ >

Sos Barbecue z Coronado

Cebulę obieramy i drobno siekamy Jalapeño drobno siekamy Pomidory kroimy w kostkę W rondlu rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z jalapeño i smażymy przez ok. 2-3 minuty na średnim ogniu (do momentu, aż warzywa zmiękną) Dodajemy…

WIĘCEJ >

Sos z zielonego pieprzu

Do garnka wlewamy wywar Dodajemy zielony pieprz Podgrzewamy 2 – 3 min na średnim ogniu  Dodajemy masło Mieszamy, próbujemy, doprawiamy 

WIĘCEJ >

Zielony dip

Awokado wydłubujemy łyżeczką ze skórki. Miąższ przekładamy do naczynia, w którym będziemy blendować, skórę i pestkę wyrzucamy. Dodajemy szpinak i posiekaną dymkę. Czosnek obieramy i siekamy drobno nożem lub wyciskamy przez praskę do czosnku i dodajemy…

WIĘCEJ >