fbpx
logo
Szukaj
open close

Koktajl truskawkowo-bananowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cc72755ff-5ebd-4253-9211-2f4bde88d16a
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Koktajl truskawkowo-bananowy

Przygotowanie

  • Banana obieramy, a z truskawek usuwamy szypułki
  • Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i dokładnie blendujemy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia koktajli.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Mleko kokosowe (500 ml)
  • Truskawka (150 g)
  • Banan (120 g)
  • Chia – nasiona (20 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Kiwi

Kiwi obrać i pokroić w plastry Można też przekroić na pół i wydrążyć łyżką

WIĘCEJ >

Hot-dogi ketogeniczne

Jajka roztrzepujemy w misce z płatkami drożdżowymi i szczyptą soli. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i wlewamy połowę masy jajecznej. Z brzegu omleta kładziemy kabanosa i opcjonalnie rozprowadzamy wzdłuż keczup. Zawijamy kabanosa w omlecie i jeszcze…

WIĘCEJ >

Komosa ryżowa na mleku roślinnym

Wiórki kokosowe prażymy w garnku na średnim ogniu, co jakiś czas mieszając Następnie przesypujemy wiórki do miski i odstawiamy do ostygnięcia Do tego samego garnka wlewamy mleko, wsypujemy komosę i chia, dodajemy syrop i zagotowujemy…

WIĘCEJ >

Omlet z kiełbasą

Jajka wbijamy do miski i roztrzepujemy ze szczyptą soli. Masło rozgrzewamy na patelni, następnie dodajemy pokrojoną w cienkie plastry kiełbasę. Na podsmażoną kiełbasę wlewamy masę jajeczną i czekamy aż jajko się zetnie (możemy obrócić omlet…

WIĘCEJ >