fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Parówki, masło, ogórek kiszony

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c49670121-bd68-4778-8693-b636ecda8a4a
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Parówki, masło, ogórek kiszony

Przygotowanie

  • Parówki parzymy we wrzącej wodzie przez ok. 5 minut
  • Ogórki kroimy w paski
  • Koper siekamy
  • Na talerzu układamy parówki, ogórki i masło posypane koperkiem

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Parówka drobiowa (250 g)
  • Ogórek kiszony (120 g)
  • Prawdziwe masło (15 g)
  • Koper (świeży) (3 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Garnek, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Koktajl owocowy

Wszystkie składniki razem blendujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji

WIĘCEJ >

Ozorki w sosie grzybowym

Ozorki Ozór płuczemy pod bieżącą wodą i przenosimy do garnka Marchew i pietruszkę obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół i razem z łodygą selera dodajemy do garnka z ozorem Wlewamy wodę, dodajemy przyprawy i gotujemy przez…

WIĘCEJ >

Koktajl ze szpinakiem

Szpinak i banana dokładnie myjemy. Banana obieramy ze skóry i kroimy na kawałki. Ze szpinaku odcinamy korzeń i łodygi. Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego Miksujemy na gładko.

WIĘCEJ >

Szparagi z botwinką

Szparagi obieramy, kroimy każdego na 4 części i gotujemy w wrzątku przez 5 min Na talerzu układamy wszystkie zieleniny Marchewkę trzemy na tarce i posypujemy po sałatach Dodajmy szparagi Polewamy sosem 

WIĘCEJ >