fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Parówki, kiełbasa, kapusta pekińska

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c5b25f4c8-5527-4994-8502-2c4a591fc3d9
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Parówki, kiełbasa, kapusta pekińska

Przygotowanie

  • Parówki i kiełbasę parzymy we wrzącej wodzie przez ok. 5 minut
  • Kapustę siekamy i przenosimy do miski
  • Parówki orz kiełbasę odcedzamy i przenosimy na talerz

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Parówka wieprzowa (250 g)
  • Kapusta pekińska (100 g)
  • Kiełbasa śląska (40 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Garnek, Miska, Nóż, Talerz

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jajecznica po hindusku

Cebulę kroimy na drobne kawałki i podsmażamy na maśle do momentu, aż się zeszkli i zacznie robić się złota. Następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i przyprawy, smażymy parę minut. Dodajemy szpinak i po chwili…

WIĘCEJ >

Mini chałwy sezamowo – słonecznikowe

Wszystkie składniki wrzucamy do naczynia w którym będziemy blendować Miksujemy na jednolitą masę (około 5 min) Nakładamy do foremek i wkładamy do lodówki na kilka godzin W lodówce wytrzyma kilka dni

WIĘCEJ >

Jogurtowe bułki orkiszowo-żytnie

Letnią wodę mieszamy z pokruszonymi drożdżami i łyżką mąki orkiszowej. Odstawiamy na 15 minut przykryte ściereczką lub siatką foliową. W tym czasie mieszamy obie mąki z solą i nasionami. Do wyrośniętych drożdży dodajemy jogurt i olej,…

WIĘCEJ >

Schab w kokosowej panierce z kalafiorem

Kalafior dzielimy na różyczki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 12 minut (do miękkości) Mięso z każdej strony posypujemy przyprawami, a następnie obtaczamy w mące kokosowej Na patelni rozgrzewamy tłuszcz (olej) Kładziemy mięso…

WIĘCEJ >