fbpx
logo
Szukaj
open close

Parówki, kiełbasa, kapusta pekińska

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c5b25f4c8-5527-4994-8502-2c4a591fc3d9
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Parówki, kiełbasa, kapusta pekińska

Przygotowanie

  • Parówki i kiełbasę parzymy we wrzącej wodzie przez ok. 5 minut
  • Kapustę siekamy i przenosimy do miski
  • Parówki orz kiełbasę odcedzamy i przenosimy na talerz

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Iwona Wierzbicka
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Parówka wieprzowa (250 g)
  • Kapusta pekińska (100 g)
  • Kiełbasa śląska (40 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Garnek, Miska, Nóż, Talerz

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Makaron z cukinią z grilla i pesto

Ser (parmezan) ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Cukinię kroimy w cienkie, ukośne plastry Do blendera (lub naczynia, w którym będziemy blendować) wrzucamy miętę i bazylię, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz tłuszcz (oliwę)…

WIĘCEJ >

Bakłażan w sosie koperkowym

Bakłażana kroimy w plasterki Rozgrzewamy masło na patelni Kawałki bakłażana podsmażamy kilka minut, następnie podlewamy wodą i dusimy (w razie potrzeby dolewamy więcej wody) Mleko kokosowe mieszamy w misce z żółtkami Koperek kroimy drobno i…

WIĘCEJ >

Pikantna zupa z czerwonej soczewicy

Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy W garnku rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem i podsmażamy przez ok. 3 minuty Dodajemy przyprawy (kmin rzymski i pieprz) i podgrzewamy przez ok. 1 minutę Dodajemy soczewicę…

WIĘCEJ >

Burger na warzywach

Mięso mielimy na standardowym sitku do miski Dodajemy przyprawy i dokładnie mieszamy Z masy mielonej formujemy burgera Warzywa obieramy (poza papryką) Cebulę kroimy w ćwiartki Pozostałe warzywa kroimy w plastry Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy…

WIĘCEJ >