logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Pasta kasztanowa

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-70

Pasta kasztanowa

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-70

Przygotowanie

  • Mamy otrzymać bardzo gęsty krem.
  • Mąkę przesiać przez sitko – łatwiej się połączy z miodem. Dokładnie wymieszać, aby nie było grudek. Jeżeli pasta jest lejąca dodajemy więcej mąki kasztanowej. 
  • Przekładamy do słoiczka, zakręcamy i przechowujemy w pokojowej temperaturze.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 10
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ok. 250 g miodu np. lipowy
  • ok. 60 g mąki kasztanowej

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Sitko, Słoik - duży
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Wegeta warzywna

Marchew, pietruszkę i seler obrać i pokroić w mniejsze kawałki Zieleninę opłukać i otrząsnąć Por przeciąć wzdłuż na pół i (…)

WIĘCEJ >

Sok z cytryny

Cytrynę umyć Przekroić i wycisnąć sok

WIĘCEJ >

Smalec czosnkowy

Słoninę wrzucamy do suchego garnka Wstawiamy na palnik i grzejemy na średnim ogniu Po kilkunastu minutach zacznie się wytapiać tłuszcz (…)

WIĘCEJ >

Sos pieczarkowy

Cebulkę i czosnek podsmażamy na rozgrzanym oleju kokosowym. Dodajemy drobno pokrojone pieczarki. Doprawiamy solą pieprzem, ziołami i zalewamy ¼ szklanki mleka kokosowego (…)

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl