logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Pasta kasztanowa

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-70

Pasta kasztanowa

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-70

Przygotowanie

  • Mamy otrzymać bardzo gęsty krem.
  • Mąkę przesiać przez sitko – łatwiej się połączy z miodem. Dokładnie wymieszać, aby nie było grudek. Jeżeli pasta jest lejąca dodajemy więcej mąki kasztanowej. 
  • Przekładamy do słoiczka, zakręcamy i przechowujemy w pokojowej temperaturze.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 10
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • ok. 250 g miodu np. lipowy
  • ok. 60 g mąki kasztanowej

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Sitko, Słoik - duży
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Podobne tematy

Komosa ryżowa biała

Komosę wsypać na duże drobne sitko i przepłukać pod kranem gorącą lub zimną wodą. Wsypać do garnka i zalać wrzącą (…)

WIĘCEJ >

Przyprawa „antyrakowa”

Wszystkie składniki po kolei zmielić w młynku elektrycznym a następnie wymieszać razem. Przechowywać w suchym pojemniku i bez dostępu światła.

WIĘCEJ >

Pasta z czerwonej soczewicy

Soczewicę wrzucamy na wrzątek i gotujemy do miękkości. Marchewkę, pietruszkę i seler ścieramy na grubych oczkach. Pora kroimy w plasterki, (…)

WIĘCEJ >

Pestki dyni

Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

WIĘCEJ >

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl