fbpx
Szukaj
open close

Pestki dyni

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c692-1
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Pestki dyni

Przygotowanie

  • Zjeść jako przekąskę lub dodać do wybranego posiłku

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 1
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Pestki dyni łuskane (30 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Łojotokowe zapalenie skóry (ŁZS) – dieta a stan skóry

Łojotokowe zapalenie skóry (ŁZS) jest przewlekłym, nawracającym schorzeniem, które charakteryzuje się łuszczeniem się skóry oraz zaczerwienieniem w okolicach bogatych w (…)

WIĘCEJ >

Właściwości zdrowotne miodu – naturalne bogactwo odżywcze

Miód to jeden z najbardziej naturalnych i wszechstronnych produktów spożywczych na świecie. Od wieków używany nie tylko jako słodzik, ale (…)

WIĘCEJ >

W czym i jak rozcieńczać olejki eteryczne?

Olejek eteryczny to naturalny ekstrakt roślinny, który ze względu na swoją wysoką koncentrację wymaga odpowiedniego rozcieńczenia przed zastosowaniem na skórę. (…)

WIĘCEJ >

Dieta a leki przeciwzakrzepowe – czego należy unikać?

Leki przeciwzakrzepowe, popularnie nazywane lekami rozrzedzającymi krew, pomagają zapobiegać tworzeniu się skrzepów, co jest kluczowe w zapobieganiu udarom, zawałom serca (…)

WIĘCEJ >

Profilaktyka i leczenie stanów zapalnych gardła

Ból gardła to dolegliwość, z którą niemal każdy miał do czynienia. Może być wywołany infekcjami wirusowymi, bakteryjnymi, alergiami czy drażnieniem (…)

WIĘCEJ >

Stłuszczenie wątroby – cichy wróg zdrowia metabolicznego

Stłuszczenie wątroby, znane również jako niealkoholowa stłuszczeniowa choroba wątroby (NAFLD), to coraz częściej diagnozowana przypadłość. Główną przyczyną jej rozwoju jest (…)

WIĘCEJ >

Dlaczego warto suplementować wapń? Kluczowy składnik zdrowia, który często pomijamy

Wapń to pierwiastek, który ma fundamentalne znaczenie dla zdrowia naszego organizmu. Choć większość z nas wie, że odpowiada za mocne (…)

WIĘCEJ >

Plamy wątrobowe – przyczyny, objawy i metody zapobiegania

Plamy wątrobowe, zwane także plamami starczymi lub soczewicowatymi (solar lentigo), to ciemne przebarwienia skóry, które pojawiają się głównie u osób (…)

WIĘCEJ >

Kwas foliowy – kluczowy składnik dla zdrowia, nie tylko w ciąży

Kwas foliowy, znany również jako witamina B9, to niezbędny składnik odżywczy, który odgrywa kluczową rolę w wielu procesach metabolicznych w (…)

WIĘCEJ >

Leucyna – niezbędny aminokwas dla zdrowia i regeneracji organizmu

Leucyna to jeden z najważniejszych aminokwasów egzogennych, czyli takich, które musimy dostarczać organizmowi z pożywieniem, gdyż sam nie jest w (…)

WIĘCEJ >