Sezamowo-sojowa fasolka szparagowa
Sezamowo-sojowa fasolka szparagowa
Przygotowanie
- Na patelni rozgrzewamy tłuszcz
- Wrzucamy fasolkę, dodajemy cukier, wlewamy sos sojowy, mieszamy i podsmażamy przez ok. 5-7 minut, co jakiś czas mieszając (podsmażamy do momentu, aż fasolka osiągnie pożądaną miękkość)
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań z fasolką szparagową.
Autor
Lista składników
- Fasola szparagowa zielona (świeża) (500 g)
- Sos sojowy (10 g)
- Olej sezamowy ekologiczny (6 ml)
- Cukier trzcinowy (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.