logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Stek wołowy z grillowaną cukinią

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-35

Stek wołowy z grillowaną cukinią

Przygotowanie

  • Mięso smażymy na rozgrzanej patelni grillowej po 3-4 minuty z każdej strony.
  • Przekładamy na deskę, żeby odpoczęło.
  • W tym czasie na tej samej patelni smażymy pokrojony czosnek i cukinie, lekko solimy.
  • Mięso kładziemy na talerz i obok warzywa.

Autor

Gość Ajwen
Czas: do 30 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 200 g rostbefu lub polędwicy wołowej
  • 1 cukinia
  • 2 ząbki czosnku
  • 2-3 łyżki smalcu

Potrzebny sprzęt

Deska, Nóż, Patelnia grillowa
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Szarlotka gryczano – jaglana

Bierzemy miskę i dodajemy masło, mąkę jaglaną i gryczaną, mod, 2 jajka Mieszamy Uzyskane ciasto dzielimy na 2 części Do (…)

WIĘCEJ >

Zupa krem z pomidorów i papryki

Na głębokiej patelni podsmażamy drobno posiekanego pora, czosnek, pokrojoną paprykę i pomidory (warzywa bez skóry). Dodajemy odrobinę wody i passatę. (…)

WIĘCEJ >

Krem z pomidorów z dressingiem ziołowym

Obrać warzywa i pokroić w kostkę W dużym garnku rozgrzać tłuszcz  Najpierw wrzucić do garnka cebule, smażyć 2 minuty Dorzucić (…)

WIĘCEJ >

Szparagi na sałacie z szynką parmeńską i granatem

Szparagi obieramy, gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie z wrzuconą połówką cytryny, przez 6 min Każdy szparag owijamy plastrem boczku (jak (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl