fbpx
logo
Szukaj
open close

Wolnowarzone żeberka

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb1bfd2f9-d8c8-484c-9eff-70969bf432be
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Wolnowarzone żeberka

Przygotowanie

  • Żeberka wkładamy do wolnowaru i dolewamy wody do ich wysokości.
  • Dodajemy przyprawy i ustawiamy na tryb LOW na 7 godzin lub całą noc.
  • Po upływie czasu wolnowarzenia, dzielimy żeberka na porcje.
  • Przy podaniu, posypujemy mięso świeżą miętą i solą himalajską.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Maja Wlazły
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 6
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Wieprzowina żebra (400 g)
  • Chili (20 g)
  • Kmin rzymski (4 g)
  • Papryka wędzona mielona (proszek) (4 g)
  • Mięta (świeża) (3 g)
  • Sól kłodawska (2.5 g)

Potrzebny sprzęt

Wolnowar

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Żeberka z wolnowaru

Czosnek obrać i pokroić w paski/piórka. Pietruszkę pokroić w plastry. Żeberka pokroić tak, żeby były po dwie kosteczki w każdym kawałku, (…)

WIĘCEJ >

Żeberka z dzika z wolnowaru w warzywach

Żeberka kroimy w kawałki około 5 cm Solimy i pieprzymy i wrzucamy do miski Marchew, pietruszkę obieramy i kroimy w (…)

WIĘCEJ >

Żeberka z dynią makaronową

Marchew, pietruszkę, seler, cebulę i czosnek obieramy, kroimy w plastry Lekko solimy, pieprzymy i kładziemy na dnie wolnowaru Żeberka kroimy (…)

WIĘCEJ >