fbpx
logo
Szukaj
open close

Chleb gryczany z masłem migdałowym i bananem

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c5f15e9af-67d7-4161-9d7f-004cd96f8060
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Chleb gryczany z masłem migdałowym i bananem

Przygotowanie

  • Banana obieramy i kroimy w plastry
  • Kromki chleba smarujemy masłem i układamy plastry banana

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Chleb pytlowy (żytni na zakwasie) (100 g)
  • Banan (60 g)
  • Masło orzechowe (z samych orzechów) (40 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Gulasz wołowy z jałowcem

Cebulę obieramy i drobno siekamy Boczek kroimy w kostkę W garnku rozgrzewamy 1/3 ilości tłuszczu Wrzucamy cebulę, boczek, zieleninę oraz jałowiec i podsmażamy przez ok. 5 minut Następnie zawartość garnka przenosimy do miski Mięso kroimy…

WIĘCEJ >

Pomidorowy ryż gotowany

Ryż gotujemy w garnku z wodą, solą i mlekiem kokosowym. Pomidora kroimy w kostkę i dodajemy do garnka (gdy ryż jest jeszcze twardy). Wszystko gotujemy razem do miękkości ryżu. Co jakiś czas mieszamy i dolewamy…

WIĘCEJ >

Dorsz z patelni z warzywami

Cebulę drobno siekamy Bakłażana kroimy w kostkę Cukinię i pomidory kroimy w plastry Zieleninę drobno siekamy Rybę posypujemy z każdej strony przyprawami (pieprzem) Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy rybę (skórą do dołu) i smażymy przez…

WIĘCEJ >

Bananowo-owsiane pancakes

Mleko i płatki miksujemy za pomocą blendera do uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie dodajemy pozostałe składniki i miksujemy 2-3 minuty, aż dobrze się połączą. Pozwalamy gotowej masie „odpocząć” przez 10 minut. Najlepsze pancakes wychodzą, gdy smażymy je…

WIĘCEJ >