Frytki z pietruszki
Frytki z pietruszki
Przygotowanie
- Pietruszkę obieramy i kroimy w paski
- Jeśli mamy nożyk karbowany to kroimy jak frytki
- Wkładamy do miski, dodajemy olej kokosowy
- Lekko solimy i mieszamy
- Na blaszkę kładziemy papier do pieczenia
- Nakładamy pokrojoną pietruszkę
- Wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 st. C na 20 min
Autor
Ajwendieta
Czas: do 30 minut
Składniki: 3
Porcje: 1
Trudność: Łatwy
Lista składników
- Pietruszka korzeń (240 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (50 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Blacha do pieczenia, Deska, Miska, Nóż, Obieraczka do warzyw, Papier do pieczenia, Piekarnik
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.