Grillowane papryki, cukinia i marchew

Grillowane papryki, cukinia i marchew
Przygotowanie
- Papryki kroimy w paski i wrzucamy do miski
- Cukinię kroimy w plastry i wrzucamy do miski
- Marchewki obieramy, kroimy w plasterki wrzucamy do miski
- Do miski z warzywami dolewamy tłuszcz, dodajemy przyprawy (sól i pieprz) i dokładnie mieszamy
- Rozgrzewamy patelnię grillową
- Wrzucamy warzywa i grillujemy przez ok. 8-10 minut z każdej strony
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Cukinia zielona (600 g)
- Marchew (270 g)
- Papryka czerwona (200 g)
- Papryka zielona (150 g)
- Papryka żółta (150 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)
- Sól morska (3 g)
- Pieprz czarny (3 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.