Jaja, boczek, awokado

Jaja, boczek, awokado
Przygotowanie
- Na patelni rozgrzewamy tłuszcz
- Kładziemy plastry boczku, wybijamy jaja i smażymy pod przykryciem do momentu ścięcia się białek (żółtko powinno pozostać płynne)
- Awokado obieramy i kroimy w paski
- Pomidora kroimy w cząstki
- Na talerzu układamy wszystkie warzywa, a obok kładziemy jaja z boczkiem
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Jajo kurze (102 g)
- Pomidor koktajlowy (80 g)
- Awokado (70 g)
- Boczek wieprzowy wędzony (60 g)
- Szpinak (50 g)
- Masło klarowane ghee (15 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.