fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Jaja z kiszoną kapustą

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c32d9bd4c-cd58-4d89-8404-1bd2031a88b7

Jaja z kiszoną kapustą

Przygotowanie

  • Jajka gotujemy na twardo ok. 5 minut
  • Kapustę kiszoną kroimy na mniejsze kawałki
  • Marchew trzemy na tarce o grubych oczkach
  • Natkę pietruszki drobno siekamy
  • Warzywa mieszany i podajemy z jajkami

Autor

Ajwendieta
Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • 3 jajka
  • 100 g kiszonej kapusty (musi być kiszona!!! nie kwaszona)
  • 1 marchew (60 g)
  • ⅓ pęczka natki pietruszki

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Garnek, Nóż, Tarka do jarzyn
Heading layer
Pobierz za darmo aplikację na smartfona i zacznij pracę nad swoją dietą!
Slider

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Jaja poszetowe na puree z dyni

Jajka poszetowe: Zagotować litr wody Wlać 50 ml octu i sól Zamieszać łyżką wrzątek Na wirującą wodę wybijać po kolei (…)

WIĘCEJ >

Gęś z wolnowaru

Gęś kładziemy na desce Wycinamy piersi z skórą, odcinamy nogi Korpus z skrzydłami zostawiamy sobie na rosół lub mrozimy do (…)

WIĘCEJ >

Sałatka z wędzoną makrelą i jajkiem w koszulce

Makrelę obrać ze skóry i ości Przygotować jajka poszetowe: pół litra wody zagotować, wlać ocet, płaską łyżeczkę soli, zamieszać łyżką (…)

WIĘCEJ >

Filety z tofu panierowane w orzechach

Tofu kroimy na „filety” o grubości ok. 1 cm. Jeśli dysponujemy tofu naturalnym to odkładamy je do sosu sojowego, żeby (…)

WIĘCEJ >

FreshMail.pl
 

FreshMail.pl