fbpx
logo
Szukaj
open close

Jaja z kiszoną kapustą

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c32d9bd4c-cd58-4d89-8404-1bd2031a88b7
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Jaja z kiszoną kapustą

Przygotowanie

  • Jajka gotujemy na twardo ok. 5 minut
  • Kapustę kiszoną kroimy na mniejsze kawałki
  • Marchew trzemy na tarce o grubych oczkach
  • Natkę pietruszki drobno siekamy
  • Warzywa mieszany i podajemy z jajkami

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Jajo kurze (153 g)
  • Kapusta kiszona (100 g)
  • Marchew (45 g)
  • Pietruszka – natka (świeża) (9 g)

Potrzebny sprzęt

Bez specjalnego sprzętu, Deska, Garnek, Nóż, Tarka do jarzyn

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Pizzerki z bakłażana

Bakłażana kroimy na talarki (około 0,5 cm). Talarki układamy na papierze do pieczenia , skrapiamy oliwą z oliwek i wstawiamy do piekarnika ustawionego na 180 stopni. Po 15 minutach wyjmujemy blachę, a każdy talarek: posypujemy…

WIĘCEJ >

Smoothie z bananem, gruszką i szpinakiem

Blendujemy ½ banana, ¾ gruszki, szpinak z sokiem z limonki/cytryny Koktajl przelewamy do miseczki i dekorujemy suszoną morwą, ziarnami sezamu, resztą banana i gruszki (pokrojonych w kostki lub plasterki)

WIĘCEJ >

Chłodnik z jarmużu

Jarmuż płuczemy, odsączamy z wody i kroimy w cienkie paski, a następnie wrzucamy do miski Zalewamy wrzątkiem, zostawiamy na ok. 2 minuty i odcedzamy Odcedzony jarmuż przenosimy do garnka Cebulę obieramy i kroimy w drobną…

WIĘCEJ >

Mus z mango

Obieramy mango i kroimy na mniejsze kawałki Pokrojony owoc blendujemy z mlekiem kokosowym na gładki mus Opcjonalnie możemy dodać ziarenka chia (niedozwolone na aip)

WIĘCEJ >