fbpx
logo
Szukaj
open close

Kanapki ze smażonymi pieczarkami

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccbe70da1-bbf4-4a52-8f35-a42aa9bba7e9
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Kanapki ze smażonymi pieczarkami

Przygotowanie

  • Bułkę kroimy w plastry
  • Cebulę obieramy i kroimy w kostkę
  • Pieczarki kroimy w plastry
  • Na patelni rozgrzewamy tłuszcz
  • Wrzucamy cebulę oraz pieczarki, dodajemy przyprawy i podsmażamy przez ok. 4-6 minut
  • Na każdy plaster bułki nakładamy pieczarki z cebulą

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia kanapek.

Autor

Iwona Wierzbicka
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 1
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Pieczarka (świeża) (100 g)
  • Bułka pszenna (80 g)
  • Cebula (50 g)
  • Masło (15 g)
  • Sól kłodawska (0.5 g)
  • Pieprz czarny (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Nóż, Patelnia

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Kanapki z serem pleśniowym, suszoną morelą i oliwkami

Bagietkę kroimy w plastry Każdy plaster smarujemy tłuszczem Na kanapki nakładamy sałatę, ser, morelę oraz oliwkę i całość posypujemy przyprawami

WIĘCEJ >

Kanapki z warzywami, mozzarellą i wędzonym łososiem

Ogórka obieramy i kroimy w plastry Awokado obieramy i kroimy w paski Mozzarellę kroimy w plastry Kromki smarujemy tłuszczem, układamy (…)

WIĘCEJ >

Kanapki z pastą z awokado i pomidorem

Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę i wydłubujemy miąższ Widelcem ugniatamy miąższ z awokado, tak aby powstała gęsta masa Czosnek (…)

WIĘCEJ >

Kanapki z serkiem i szczypiorkiem

Szczypiorek siekamy Do miski wkładamy ser oraz jogurt i dokładnie mieszamy Kromki chleba smarujemy serkiem i posypujemy szczypiorkiem

WIĘCEJ >

Chleb gryczany z szynką i sałatą (kanapki)

Chleb posmarować masłem Na dwie kromki położyć sałatę Pomidora pokroić w 4 plastry i po 2 plastry położyć na kanapce (…)

WIĘCEJ >