fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Kokosowa szarpana wieprzowina

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c011418bc-a93e-43d8-be88-ab82673c8829
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Kokosowa szarpana wieprzowina

Przygotowanie

  • Mięso opłukujemy i wkładamy do misy wolnowaru, dolewamy mleko kokosowe i przyprawy (solimy na końcu gotowe już danie).
  • Ustawiamy wolnowar na Low (1) na całą noc i podajemy.

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia wieprzowiny.

Autor

Maja Wlazły
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 4
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Wieprzowina łopatka (600 g)
  • Mleko kokosowe (100 ml)
  • Sól kłodawska (2.5 g)
  • Pieprz ziołowy (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Wolnowar

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Sałata rzymska z pieczonym dorszem

Rybę kładziemy w naczyniu, lekko solimy i pieprzymy Dodajemy tłuszcz Pieczemy w piekarniku przez 20 min w temp. 180 st. C Sałatę układamy na talerzu Pomidory kroimy w paski lub na pół i układamy na…

WIĘCEJ >

Karbowany makaron z cukinii z brokułami

Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 3-4 minuty Cebulę z czosnkiem obieramy i kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem i podsmażamy przez ok. 3-4…

WIĘCEJ >

Krewetki na sałacie duszone w pomarańczach

Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kostkę Pomarańcze obieramy, kroimy w cząstki Zdejmujemy pancerz z krewetek i usuwamy przewód pokarmowy (nacinamy kręgosłup i wyjmujemy jelito) Rozgrzewamy tłuszcz i smażymy krewetki minutę i obracamy na…

WIĘCEJ >

Zupa szczawiowa z jajem (na wywarze kostnym)

Szczaw wypłukać i pokroić Cebulę obrać i pokroić w piórka lub połksiężyce W garnku rozgrzewamy tłuszcz i podsmażamy przez 2 min cebulę Dodajemy pokrojony szczaw Zalewamy rosołem Wyciskamy sok z cytryny do garnka Lekko solimy…

WIĘCEJ >