fbpx
logo
Szukaj
open close
logo
Szukaj
Szukaj

Koktajl brzoskwiniowy

GetfileIdContentUpload5cplaceholder-120
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider

Koktajl brzoskwiniowy

Przygotowanie

  • Brzoskwinię kroimy na kawałki (pestki usuwamy) i przenosimy do blendera (lub naczynia, w którym będziemy blendować)
  • Dolewamy mleko, dodajemy cynamon i całość dokładnie blendujemy na jednolitą konsystencję

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia koktajli.

Autor

Ajwendieta
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slider
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Slider
Czas: do 15 minut
Składniki: 3
Porcje: 2
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Brzoskwinia (600 g)
  • Mleko ryżowe (500 ml)
  • Cynamon mielony (3 g)

Potrzebny sprzęt

Blender kielichowy, Deska, Nóż

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Podobne tematy

Sałatka na ciepło z kurczakiem

Mięso oczyszczamy i kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz (smalec) Wrzucamy mięso, dodajemy przyprawy i podsmażamy przez ok. 7-8 minut Do miski wlewamy tłuszcz (oliwę) oraz ocet, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy…

WIĘCEJ >

Pasztet wieprzowo – grzybowy z żurawiną i konfiturą z grzybów

Konfitura Grzyby, jeśli mamy świeże to czyścimy z piasku, igliwia Jeśli mamy duże grzyby, to kroimy na mniejsze kawałki Wkładamy grzyby do garnka, zalewamy wodą Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie Gotujemy przez 10 min…

WIĘCEJ >

Marmolada z cebuli

Cebulę obrać i pokroić w półksiężyce, paski lub piórka Gruszkę obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę   W garnku rozgrzać masło Wrzucić gruszkę, smażyć 2 min., zamieszać Dodać cebulę, smażyć 5 min., zamieszać co jakiś…

WIĘCEJ >

Pierś z kurczaka z ananasem

Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Piersi kroimy wzdłuż na pół, tak aby powstały cieńsze plastry Każdy plaster mięsa kładziemy na papier, a na wierzch kładziemy plaster ananasa Blachę…

WIĘCEJ >