Koktajl zielony potwór
Koktajl zielony potwór
Przygotowanie
- Banana obieramy
- Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i dokładnie blendujemy
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia koktajli.
Autor
Lista składników
- Mleko migdałowe (500 ml)
- Banan (120 g)
- Szpinak (100 g)
- Ananas mrożony (75 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.
Podobne tematy
Letnia dynia makaronowa
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 190 st. C Skórę dyni nakłuwamy widelcem i wkładamy dynię do naczynia żaroodpornego Naczynie żaroodporne wkładamy do piekarnika na ok. 45-60 minut (lub do momentu, aż będzie się dało wbić w…
WIĘCEJ >Sałatka dyniowa ze schabem
Pomidor kroimy w cząstki Ogórka kroimy w półksiężyce Dynię kładziemy na talerzu Obok układamy pomidora, ogórka i liście sałaty Na wierzchu kładziemy plastry wędliny Polewamy sosem
WIĘCEJ >Shoarma wieprzowa
Polędwiczkę kroimy na małe kawałki, a paprykę w słupki i przekładamy do miski. Do mięsa z warzywami dodajemy przyprawy i oliwę. Rozgrzewamy patelnię i smażymy zawartość miski przez 15 minut.
WIĘCEJ >Pieczone krewetki kokosowe
Krewetki oczyszczamy (obieramy z pancerza i usuwamy przewód pokarmowy) Piekarnik rozgrzewamy do temp. 230 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Do miski wybijamy jaja i lekko ubijamy Do osobnej miski wsypujemy wiórki kokosowe, płatki…
WIĘCEJ >