Komosa ryżowa (quinoa) biała i czerwona
Czas: do 15 minut
Składniki: 2
Porcje: 1
Trudność: Łatwy
Lista składników
- Komosa ryżowa biała (30 g)
- Komosa ryżowa czerwona (30 g)
Potrzebny sprzęt
Bez specjalnego sprzętu, Garnek, Sitko
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.