Krówki z masłem migdałowym
Krówki z masłem migdałowym
Przygotowanie
- Naczynie żaroodporne wykładamy papierem do pieczenia
- Do miski wkładamy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji
- Mieszankę przelewamy do naczynia i wygładzamy szpatułką
- Naczynie wkładamy do lodówki na ok. 2 godz.
- Masę kroimy na kawałki
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia słodkich deserów.
Autor
Lista składników
- Olej kokosowy nierafinowany (220 g)
- Masło migdałowe (200 g)
- Śmietanka kremówka 30% (60 ml)
- Syrop klonowy (5 g)
- Sól morska (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.