fbpx
logo
Szukaj
open close

Krówki z masłem migdałowym

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c4f10532a-847b-4b94-9d3a-37279fe4bd9d
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Krówki z masłem migdałowym

Przygotowanie

  • Naczynie żaroodporne wykładamy papierem do pieczenia
  • Do miski wkładamy wszystkie składniki i dokładnie mieszamy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji
  • Mieszankę przelewamy do naczynia i wygładzamy szpatułką
  • Naczynie wkładamy do lodówki na ok. 2 godz.
  • Masę kroimy na kawałki

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia słodkich deserów.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: powyżej 1 godziny
Składniki: 5
Porcje: 36
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Olej kokosowy nierafinowany (220 g)
  • Masło migdałowe (200 g)
  • Śmietanka kremówka 30% (60 ml)
  • Syrop klonowy (5 g)
  • Sól morska (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Deska, Lodówka, Miska, Naczynie żaroodporne, Nóż, Papier do pieczenia

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Lukrowane babeczki czekoladowe

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Foremkę na babeczki wykładamy papierowymi foremkami Do miski przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia (…)

WIĘCEJ >

Ciasteczka owsiane z czekoladą

Jajo wybijamy na talerz i lekko roztrzepujemy Czekoladę ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Mąkę z proszkiem do pieczenia (…)

WIĘCEJ >

Ciastka czekoladowo-serowe

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Formę smarujemy delikatnie tłuszczem i wykładamy papierem do pieczenia Do miski wybijamy 1/6 (…)

WIĘCEJ >

Bananowo-kokosowe placuszki bez mąki i cukru

Banany ugniatamy widelcem na gładką masę, dodajemy jajka, wiórki kokosowe, cynamon i mieszamy do uzyskania gęstej konsystencji. Na końcu dodajemy (…)

WIĘCEJ >

Czekoladowe pączusie

Wszystkie składniki razem mieszamy lub blendujemy. Wlewamy ciasto do opiekacza i pieczemy do zarumienienia.

WIĘCEJ >