fbpx
logo
Szukaj
open close

Majonez migdałowy

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c36c79363-5652-4bf9-beae-364a50223ab3
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Majonez migdałowy

Przygotowanie

  • Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia majonezu.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 6
Porcje: 4
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Oliwa z oliwek extra virgin (100 ml)
  • Masło migdałowe (100 g)
  • Woda (50 ml)
  • Sok z cytryny (bio) (12 ml)
  • Sól kłodawska (0.5 g)
  • Pieprz czarny (0.5 g)

Potrzebny sprzęt

Miska

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Podobne tematy

Kombucha

Przygotowujemy duży słoik i wsypujemy do niego herbatę Zalewamy herbatę wrzątkiem Dodajemy cukier i mieszamy Czekamy aż ostygnie Dodajemy grzybka z płynem Przykrywamy gazą i zakładamy gumkę żeby gaza nie spadła Wkładamy słoik do szafki,…

WIĘCEJ >

Bataty z czosnkiem

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Bataty obieramy, kroimy wzdłuż na pół i nacinamy każdą połówkę w kilku miejscach na głębokość ok. 1 cm Następnie bataty układamy na papierze…

WIĘCEJ >

Ziemniaki pod serową pierzynką

Piekarnik nagrzewamy do temp. 225 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Ziemniaki dokładnie szorujemy, kroimy w plastry i układamy na papier Następnie ziemniaki skrapiamy tłuszczem i posypujemy przyprawami Blachę wkładamy do piekarnika na ok….

WIĘCEJ >

Warzywa z patelni

Wszystkie warzywa (poza papryką) obieramy Cebulę i por kroimy w półksiężyce Marchew i pietruszkę kroimy w plastry Seler i paprykę kroimy w paski Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę oraz por i podsmażamy przez ok….

WIĘCEJ >